klysek Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Jesteśmy w Łodzi:thumbup:memory five-wladi i wszystko jasne:) zajezdzajcie na kielicha
Gość SpongeBob Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Jesteśmy w Łodzi:thumbup:memory five-wladi i wszystko jasne:) zajezdzajcie na kielicha po sztaganiku
Gość Edyta Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 macie jeszcze siłę? Jędrek oni zawsze
klysek Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 macie jeszcze siłę? Jerdus wczoraj nie powiem jak bylismy z 15 km od Bukowiny juz to mialem kryzys musialem wyskoczyc na stacje ale pozniej sily wrocily ---------- Post dopisany at 12:03 ---------- Poprzedni post napisany at 12:02 ---------- ja widze wy dobrze dwoje zyjecie kto biednym zabroni bogato zyc
Gość Edyta Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 ja widze wy dobrze dwoje zyjecie kto biednym zabroni bogato zyc dobrze gadasz
Gość SpongeBob Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Klysek a czy my cos pilismy w ten weekend co do kryzysu mialem go podczas drogi powrotnej bo chyba zaczalem trzezwiec ale jakos dotrwalem do domu
klysek Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Klysek a czy my cos pilismy w ten weekend co do kryzysu mialem go podczas drogi powrotnej bo chyba zaczalem trzezwiec ale jakos dotrwalem do domu nie ja weekend spedziłem w gorach pojechalem odpoczac od pracy codziennego zgielku bradzo mile towrzystwo poznalem na spokojnie jedno gora dwa piwka co 20 min.
Guregoru Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Tutaj jeszcze taka anegdotka. Dzwonię do Prezesa, żeby zmienić nick Młodemu ale Prezes nie odbiera...dzwonię drugi raz - ma zajęte...dzwonię trzeci raz - nie odbiera... No to piszę smsa: Jestem trzeźwy. Za 5 minut oddzwonił :polew::polew: Widzisz aż 5 minut dochodził do siebie po tym jak dowiedział się z esa ze ty jesteś w BT trzeźwy
wladi Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 No ja musiałem na chwilę Młodego wpuścić za kiere chwila odpoczynku jest potrzebna ale coś c**jowo jedzie chyba mu przełoże kiere na drugą stronę memory five-wladi i wszystko jasne:)
Marcino87 Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 No ja musiałem na chwilę Młodego wpuścić za kiere chwila odpoczynku jest potrzebna ale coś c**jowo jedzie chyba mu przełoże kiere na drugą stronęmemory five-wladi i wszystko jasne:) po prostu daj mu zmieniać biegi odpowiednią wajchą
wera :) Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 No ja musiałem na chwilę Młodego wpuścić za kiere chwila odpoczynku jest potrzebna ale coś c**jowo jedzie chyba mu przełoże kiere na drugą stronęmemory five-wladi i wszystko jasne:) po prostu daj mu zmieniać biegi odpowiednią wajchą :polew:
Gość Edyta Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 No ja musiałem na chwilę Młodego wpuścić za kiere chwila odpoczynku jest potrzebna ale coś c**jowo jedzie chyba mu przełoże kiere na drugą stronęmemory five-wladi i wszystko jasne:) po prostu daj mu zmieniać biegi odpowiednią wajchą :polew:
Rekomendowane odpowiedzi