Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ABC] V6 | Quattro |Fake| | kamera| 2DIN | JR15!! | UP UP seazon 2K17 by darek995 !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Spoko ogarniemy temat :)

Chyba ze mi sie plany zmienia :decayed:

Wpadła dokładka cupra - na oem+ za duzo sie napatrzylem :kox:

yjanaqu6.jpg

I zmiana naklejki na szybie teraz jest lepiej:

tyhu6e9a.jpg

Opublikowano

Piękny front;-) zmień prawe lustro i nizej z 3cm, bedzie idealnie

Opublikowano
  • Autor

Lusterko mam juz pomalowane i leży i czeka na chwile gdzie sie doczeka :D jeździłem juz na glebie 59-60 i powiem ci ze mam do narzeczonej 60km i ledwo dojechałem droga same kocie łby itp. Ale bie mowię nie bo we wrześniu slub i bedziemy u mnie to cos sie obniży :) drogi u mnie dobre :)

Opublikowano

Fronty podobne jest mega dobrze Dariusz :jerk:

Edytowane przez Michu B5

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Kupiłem znowu dystanse 5mm bo te co miałem jak założę to czuje bicie a bez nich jest ok i nie wiem o co kaman. Tył dorobiony 7mm i cisza. :facepalm:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Łoł! Dawno nie oglądałem wątku. Robi robotę teraz :jerk: Fajnie w takich murzynach wygląda czarne koło z poler rantem :decayed:
A co do bicia... Masz może pierścienie centrujące? U znajomego w przez te pierścienie czasami bije i musi poprawiać.

Opublikowano

koleszko bicie spowodowane jest tym ze nie masz centrowania w dystansie i koło nie jest centralnie na srodku .... przy małej predkosci ciezko jest to wyczuc lecz przy wiekszej owszem ..... wiem o to samo przerabiałem :wink:

Opublikowano
  • Autor

Łoł! Dawno nie oglądałem wątku. Robi robotę teraz :jerk: Fajnie w takich murzynach wygląda czarne koło z poler rantem :decayed:

A co do bicia... Masz może pierścienie centrujące? U znajomego w przez te pierścienie czasami bije i musi poprawiać.

A dziękuje :decayed: no mam pierścienie centrujące w felgach z racji że są od mercedesa muszę obadać co i jak.

koleszko bicie spowodowane jest tym ze nie masz centrowania w dystansie i koło nie jest centralnie na srodku .... przy małej predkosci ciezko jest to wyczuc lecz przy wiekszej owszem ..... wiem o to samo przerabiałem :wink:

Ale centrowanie ma znaczenie gdy felga opiera się o piastę? u mnie jest o tyle źle że mam et35 i jak walnę 13mm to wychodzi mi et22 zmieści się ale musiałbym mieć na sztywno i spas a auto mam jako daily, :facepalm:

Opublikowano

To ja mam przód et 22 i dystans 13mm a tył 18 i dystans 17mm :jerk:

A fela ma et 35

cnlblqwc.jpg

Edytowane przez Michu B5

Opublikowano

k**wa TLUSTA :D

Edytowane przez kaFFFar

Opublikowano
  • Autor

No fajnie szeroko :grin: ale w 4 osoby jechałes?

Opublikowano

Niee bo jak sam jade to na nierownym przyciera ołyeahh :D

Opublikowano
  • Autor

A u mnie sie rodzina zakłada :wink::decayed:

Edytowane przez darek995

Opublikowano

I tak maly niedosyt jest :D

Opublikowano

JEST GRUBO A NAWET TŁUSTO :naughty:

Opublikowano

Wszystko pieknie, ladnie, ale ta wlepa dappera nie bedac zrzeszonym z nimi to taka trocha wiocha, ale to tylko moje skromne zdanie ;)

Opublikowano
  • Autor

Zawsze można sie zrzeszyc :) a mi bardziej chodzi o samo znaczenie :decayed:

Opublikowano

Zawsze można sie zrzeszyc :) a mi bardziej chodzi o samo znaczenie :decayed:

Wlasnie w tym przypadku raczej nie masz co liczyc na zaproszenie a sam sens drappera niestety nie ma odzwierciedlenia w tym aucie... Ale oczywiscie Twoj cyrk, Twoje malpy ;)
Opublikowano
  • Autor

Jeden woli brunetki a drugi blondynki. Do każdego auta forumowego mógłbyś sie przyczepić.. A akurat moje nie odbiega jakos od wszystkiego nie mowię ze jest super nisko i szeroko ale w życiu czasem trzeba mieć ten złoty środek i kompromis. Hejty przyjmuje na klate, szkoda ze mało słów otuchy by działać dalej ale cóż :) czasem tak musi byc :hi:

Od razu nikt rs'a nie miał i czasem trzeba iść swoją droga :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeden woli brunetki a drugi blondynki. Do każdego auta forumowego mógłbyś sie przyczepić.. A akurat moje nie odbiega jakos od wszystkiego nie mowię ze jest super nisko i szeroko ale w życiu czasem trzeba mieć ten złoty środek i kompromis. Hejty przyjmuje na klate, szkoda ze mało słów otuchy by działać dalej ale cóż :) czasem tak musi byc :hi:

Od razu nikt rs'a nie miał i czasem trzeba iść swoją droga

auto wyglada za***iście a swoja droga poł forum ma wlepy P/W i nikt o tym nie mówi