misiekcafe Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 Panowie wczoraj bodajże widziałem w jakimś programie krótki reportaż na temat "nanotechnologii" w pielęgnacji lakieru. Efekt super i podobno bardzo długo ochrania nasz lakier. tylko cena masakra od 600zł do 2500zł za zabieg... ktoś słyszał o takich rozwiązaniach? czy warto zainwestować takie pieniądze?
.Pablo. Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 Reklama dźwignią handlu ja bym poczekal na opinię użytkowników takiego zabiegu bo 600zl piechota nie chodzi :-P W telewizji zawsze wszystko super wygląda a rzeczywistość jest potem brutalna ;-).
horny devil Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 Jesyną firmą stosującą nano w kosmetykach w polsce znajduje się w łodzi. Jak sam właściciel twierdzi "nie do końca jest nano"
-RamzeS- Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 ja bym nie ryzykował .pablo. ma rację poczekaj na opinie innych
cptolgierd Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 Jeśli mówimy o powłokach ochronnych, to jest to fajna alternatywa dla osób, co chcą uniknąć dużej ilości rys, a nie mają dużo czasu na mycie pojazdu. Powłoka utrzymuje się około roku i można na nią kłaść wosk
patryk10015 Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 czyli ta powłoka jest cos na podobe powłoki kwarcowej?
Griffe Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Pewnie tak - dokladnie nie powiedzieli. albo kwarc, albo krzemionka albo ceramiczna. Swoje kosztuje ale sie sprawdza - oczywiscie jezeli wiadomo czego oczekiwac.
Rekomendowane odpowiedzi