neuropathic Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Witam sedecznie, chciałbym o identyfikację wtyczki która u mnie jest ewidentnie wyłamana oraz kable "chamsko wiszą" Jest ona za blokiem silnika pod zbiornikiem wyrównawczym Czy ktos może orientuje się od czego jest ta wtyczka?
radi Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 a kabelki wisza bo sa urwane,czy podlaczone? to okragle na glowicy to czujnik halla,pewnie od niego ta wtyczka jest
neuropathic Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Opublikowano 26 Marca 2013 Kabelki są połączone ale strasznie wiszą i muszę to poprawić dziękuje za odpowiedź.
waskivw Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 Napraw szybko bo nie odpalisz silnika jak się urwą
neuropathic Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2013 A czy ja ten czujnik "bezkarnie" mogę odkręcić? jest mocowany na 2 śruby od tyłu, chciałbym go dokładnie wyjąć i podkleić ---------- Post dopisany at 20:27 ---------- Poprzedni post napisany at 20:25 ---------- Co prawda nowy kosztuje 60 zł ale wolałbym zrobić obecny
waskivw Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 możesz , nic nie wypadnie z tamtąd:wink:
Rekomendowane odpowiedzi