Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Emulator zmieniarki na MP3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobra cena[br]Dopisany: 05 Lipiec 2008, 19:59 _________________________________________________no chyba ze mozesz z chin sobie sciagnac :)

Opublikowano

polecam sam sie tym interesowalem i pytalem juz duzo i jest lepsze niz zmieniarka bo przynajmniej ci laser nie padnie i nie musisz sie bac o bufor:]

ja sam za niedlugo bede kupowal dvd :D ale ja mam navi+ i tuner tv i dla mnie wieksza korzyscia bedzie dvd a teraz kozystam z taniego transmitera fm

Opublikowano

ja zamowilem i czekam jek dojdzie to napisze jakie wrazenia

Opublikowano
  • Autor

to i ja poczekam :)

Opublikowano

Ciekawe jak z jakością dźwięku? Super by było jak by była możliwości odtwarzania formatu FLAC (bezstratna kompresja dźwięku) Moje ucho jest uczulone na format MP3 :)

Opublikowano

no w końcu ktoś się na to zdecydował :) chyba też dziś zalicytuje, wneria mnie już słuchanie radia, kaset nie bede przecież nagrywała na ori navi albo zmieniarke audi mnie nie stać!!

Opublikowano

nadal czekam....

Opublikowano

to jest w cenie zmieniarki a navi tylko ta nowsza czyta plyty

Opublikowano

witam, ja tez zamowilem leci z chin mam nadzieje :) w opisach amerykanskiego ebaya jest wszedzie model concert wymieniony, w przypadku radia kasetowego problemu nie ma jak myslicie jak sprawa wyglada w przypadku radia concert 2 na cd. Jest ono przystowsowane do zmieniarki ale ktorym przyciskiem wybiera sie zmieniarke. Normalnie wlaczajac cd tylko zamiast plyty w srodku zalacza sie zmieniarka pierwsze audi pierwsza zmieniarka wiec nie bardzo mam doswiadczenie. Plus dodatkowe pytanie czy w sytuacji jesli nie mam sterowania radiem w kierownicy jest mozliwosc dolozenia tego czy to raczej grubszy problem? dzieki i pozdrawiam

tomek

Opublikowano

emulator +radio chorus 2 :good: wszystko dziala :good: dzwiek wydaje mi sie ze jest takiej samej jakosci jak z cd ja jestem bardzo zadowolony :good:

Opublikowano

witam, również dziś zalicytowałem:)

dropsone - fajnie ze jesteś zadowolony :)

pewnie teraz posypie się masa tych emulatorów na forum :D

Jak do mnie dotrze to napisze jakie jest moje zdanie na jej temat :)

Opublikowano

cena razem z przesylka 333zl[br]Dopisany: 11 Lipiec 2008, 09:08 _________________________________________________99ba59276c827530m.jpg

902ce98a0490c136m.jpg

bbe4ffb104aa91e1m.jpg

33ece33c1b027cb1m.jpg

Opublikowano

Dobrze rozumiem, że zamiast zmieniarki podpinacie taki emulator?? Do niego odtwarzacz mp3 przez kable jack-jack?? Pendrive lub karte pamięci (czyli to ma juz w sobie odtwarzacz mp3)??

Opublikowano
  • Autor

Ma wbudowany w sobie, pamięć jest na karcie SD można też podpiąć coś dodatkowo na jacka 3,5

Opublikowano

To rzeczywiście niezły wynalazek. Chyba będzie trzeba zainwestować :) Dzieki za info

Opublikowano

Mam taki emulator od tygodnia.Z moim radiem concert 1 dziala bez problemu.Jakosc dzwieku bardzo dobra.Mozna sterowac guzikami z radia.

Wkladasz pendriva i muzyczka leci. Moim zdaniem lepsze od zmieniarki.Polecam. :good:

Mozna zajzec jeszcze tutaj:

http://www.emide.pl/xcl/