Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Emulator zmieniarki na MP3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Planuje narazie na taśme 3m obustronną. Widze to tak, ze u góry bądź na boku schowka przy lampce puszcze dwie taśmy długosci tej zmieniarki i poprostu przykleje. tasma jest dość mocna a urządzenie lekkie wiec nie powinno puscić :good: jesli to sie nie bedzie trzymać ze względu na materiał obiciowy to cos sie wykombinuje z jakims uchwytem i na sróbki :tongue4:

Opublikowano

myśl, że uchwyt na wkręty byłby lepszy zdecydowanie - tylko jak go wykonać:)

Opublikowano

Używał juz ktos może kart 4GB? Ja własnie kupiłem takową SDHC za 40zł Kingston, mam zmieniarke z możliwoscią odczytu SDHC, a jednak nie czyta. Niby nie pokazało mi NO CD, ale radio miało jakies problemy, a mianowicie na folderze CD5 był przeskok ciagle z track 06 na track 53 oczywiscie muzyki nie odtwarzało. Na karcie 2gb bez zarzutu działa. jeszcze pokombinuje z tą kartą :mysli:

Opublikowano

ja mialem tak samo tylko moja zmieniarka czyta tylko SD a jak wsadzilem 4GB SDHC to bylo to samo (chyba CD3 utwor 6 i nic cisza i wszystko stalo)

Opublikowano

Czyli wychodzi na to że jednak nie czyta kart SDHC a posiadam model z możliwościa przewijania to akurat działa :good:

Opublikowano

ja tez nosze się z zamiarem kupna i wszędzie na allegro piszą ze adaptery czytają max 2gb karty, jak dla mnie to wystarczy :)

Opublikowano

U mnie na opakowaniu pisze ze czyta 4gb ale nie pisze nic o SD czy SDHC musze teraz dorwać karte SD bo 2gb troche mi nie wyrabia jak upcham setów troche to po robocie :gwizdanie:

Opublikowano

Kowi87 moze napisz do sprzedawcy o co chodzi bo te nowsze emulatory co maja przewijanie to powinny chyba czytac SDHC tak gdzies chyba wyczytalem wyzej

Opublikowano

witam - czy moze mi ktoś powiedzieć czy to zadziała z radiem chorus - ale to z włącznikiem po środku ? na forum znalazłem, że nie obsługuje to radio zmieniarki - proszę o pomoc bo nie wiem czy kupować

Opublikowano

nie podlaczysz tego do choruas 1 bo on nie obsluguje zmieniarki!!! uwazaj bo na jakiejs aukcji na alllegroooo jest napisane ze z chorusem polata, nieprawda tam chodzi o chorus2 pozdrawiam

Opublikowano

dzieki dropsone - łwlasnie na tą aukcję patrzylem i tak sadzilem ze chodzi o chorus 2 - zostaje mi transmiter :( ale lepsze to niz kaseta :)

Opublikowano

niewiem czy transmiter to dobre rozwiazanie duzo mozesz poczytac jakie to g......o, lepiej dolozyc pare zl i wymienic radyjko np na concerta, i kabelek z jackiem zeby podpiac pod niego np mp3 lub ipoda, a potem zmieniarke? jak cos to mam taki kabelek moge odsprzedac (ja tak zaczynalem) pozdrawiam

Opublikowano

mam zapytanie do kolegów znających temat co do dwóch aukcji na allegro:

ten wydaje mi się będzie działał z Concert II:

http://www.allegro.pl/item444067542_aux_in_audi_vw_skoda_seat_adapter_wejscie_mp3.html

a to coś wydaje mi się kompletną ściemą :no::

http://www.allegro.pl/item443574196_wejscie_aux_in_blaupunkt_audi_vw_becker.html

czy do tego drugiego da się podłączyć mp3 (podłączyć się na pewno da :polew:, tylko co dalej)? Jak na radiu coś takiego uruchomić :mysli:

Opublikowano

ja miale taki kabelek w chorusie 2 a to tak samo jak w concercie2 kabelek podlanczasz w miejsce zmieniarki do radia a z drugiej strony jackiem do mp3, jak chcesz posluchac muzyki z mp3 to wlanczasz radio i naciskasz CD i leci z mp3 (u mnie mp3 gralo tylko na CD1) wszystkie funkcje takie jak wybor piosenki itd robisz na mp3, jak cos to mam taki kabelek jak w pierwszym linku tylko odrazu jest wyjscie jack i moge go odsprzedac bo jest mi nie potrzebny

http://www.allegro.pl/item444663725_adapter_aux_in_vw_audi_seat_mfd_f_vat.html kupiony z tej aukcji

Opublikowano

jak chcesz posluchac muzyki z mp3 to wlanczasz radio i naciskasz CD i leci z mp3 (u mnie mp3 gralo tylko na CD1)

tylko jak u mnie naciskasz CD, to gra CD (Concert CD) :)

Opublikowano

no oki ale nie wkladaj plyty tyklo nacisnij CD ( tak mi sie wydaje chociaz dobrze jek by sie ktos wypowiedzial co podlanczal taki kabelek lub zmieniarke pod concert cd i bylo by do konca jasne jak sprawa wyglada ) tak jak jest w tym emulatorze jezeli chce muzyke z pendrive to podlanczam pena ale jak chce zeby muza leciala z karty sd to musze pena odlaczyc calkiem i nie wiem czy wlasnie to nie dziala tak samo u ciebie ze jak jest plyta to leci z plyty a jak wyciagniesz plyte to bedzie lecialo z kabla

Opublikowano

Kowi87 nie wiem czy juz rozwiazales problem z karta...ja tez mam ta nowa zmeiniarke czytajaca SDHC wrzucilem 4GB i wszystko ladnie czyta. Mialem na poczatku jakies problemy z SD 2GB ale zrobilem format i wszystko wrocilo do normy :) a tak na marginesie niby ta nowa zmieniarka ma mozliwosc czytania podfolderow, a u mnie niby wrzucilem w CD1(ew. CD01) podfolder CD1 itd w CD2 podobnie i zmieniarka zaczela dziwnie sie zachowywac tzn nie chciala, nie czytala lub sie mylila w wyszukiwaniu utworow :(ma ktos jakis pomysl co moze byc nie tak ??

Opublikowano

O widzisz ja nie robiłem formatu tej karty :wallbash: i jak wkładałem ja to radio szukało piosenek ze starej jeszcze karty noi tak przeskakiwało z track06 na track 61 i nic ale spróbuje sformatować moze bedzie działać :mysli:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy każdy emulator ma możliwość przewijania mp3? podajcie link Ci co już posiadają takowy emulator z możliwością przewijania :hi: