Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Emulator zmieniarki na MP3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to sa emulatory orginalnego radia , moze jak byś znalazł jakis adapter :gwizdanie:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na allegro widziałem adapter w granicach 80zł, ale wystarczy kostka za 20 zł. Podłączenia widziałem na forum. Jak znajdę to wkleję.

Opublikowano

Na allegro widziałem adapter w granicach 80zł, ale wystarczy kostka za 20 zł. Podłączenia widziałem na forum. Jak znajdę to wkleję.

szukaj wklejaj :naughty:

Opublikowano

Naszła mnie chęć zmiany radia na Concert2 i zastanawiam sie czy emulator bedzie działał z tym nowym radiem?? aktualnie gra pod Concert1. Wtyczki czyms sie róznią tam???

Opublikowano

bedzie dzialal z concertem 2, ale jak nie masz problemow z concertem1 to nie zmieniaj bo sie w koszta wpedzisz zeby wszystko gralo jak powinno!!!radio+emulator= sporo, myslisz ze muza z cd bedzie lepiej grala niz z mp3? nie wydaje mi sie, chyba ze poprostu chcesz cos zmienic w aucie ale taka zmiana taka cena? ja przerabialem to na chorusie 2 to prawie to samo i zaluje pozdrawiam

Opublikowano

Bez powodu bym nie zmieniał :gwizdanie: To radio mi pasuje co mam ale od niedawna borykam sie z padajacym procesorem a wymiana na nowy procek to połowa ceny Concert2

http://www.allegro.pl/item546007859_audi_concert_tanio.html

Opublikowano

tylko chyba tu jest troche zle napisane bo to radio od a6 ale wlasnie o takie chodzi bo tylko od a6 ma zaokraglone rogi no a co z emulatorem? chcesz zalozyc bez?[br]Dopisany: 03 Luty 2009, 16:57_________________________________________________a i widze ze kabelek od podswietlenia tez jest juz wyciagniety

Opublikowano

tylko chyba tu jest troche zle napisane bo to radio od a6 ale wlasnie o takie chodzi bo tylko od a6 ma zaokraglone rogi no a co z emulatorem? chcesz zalozyc bez?

to radio na aukcji jest juz przystosowane do B5 i dlatego interesuje mnie fakt czy bedzie działa zmieniarka z tym radiem bo jak tak to i emulator by pociagnął :naughty:

Opublikowano

raczej nie powinno byc problemow ze zmieniarka

Opublikowano

Tylko gorzej bedzie jak i w tym radiu procek do roboty sie okaże :wallbash:

Opublikowano

W radiu Concert na płyty nie siada procesor, tylko w tych na kasetę. Natomiast podłączając to radio, nie będzie się samo włączać po włożeniu kluczyka, nie będzie wyświetlania informacji z RDS na FISie, podświetlanie radia można kabelkiem podłączyć. Jak zastosuje się adapter CAN to będzie działać lepiej, ale dalej nie będzie wyświetlać na FISie.

PF

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jeśli podepniesz ten kabel AUX in to zmieniarke musisz odłaczyc, nieda rady podłączyć naraz obu urządzeń, ponieważ AUX in wpina sie w miejsce zmieniarki :gwizdanie:

Opublikowano

chyba ze masz zmieniarke mp3 (emulator) to wtedy mozna podpiac jeszcze cos, ale jak masz mp3 to ipoda mozna podpiac bezposrednio pod emuletor mp3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam takie pytanie?

Podłączyłem zmieniarke mp3 pod concert 1 i przy przyspieszaniu słychać gwizdanie,co to może być?Może coś z kablami

Opublikowano

Zła masa, słyszysz przez to zakłócenia od zapłonu. Tam jest z pewnością taki czarny kabelek z oczkiem, który należy podpiąć pod jakąś śrubkę w radiu.

Opublikowano

chyba nawet dwa kabelki sa do podpiecia pod mase

Opublikowano

Tak są dwa kabelki czarne,jeden grubszy drugi cieńszy obydwa z oczkiem,ja umocowałem je na śrubie z tyłu radia,tylko że dwa razem może powinny być osobno,jeden na śrubie a drugi gdzieś indziej tylko że tam nie ma go gdzie zamontować za bardzo ?

Opublikowano

nie, obydwa musza byc podlaczona do masy i niewazne gzie je podepniesz byle byly podpiete do masy