Szarik Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Witam zamierzam kupic tuner cyfrowy Ferguson z czytnikiem kart dlatego chcialbym sie dowiedziec jesli ktos taki posiada czy dobrze dziala,czy sie nie wieszaja,jak z oprogramowaniem i ogolnie jaka macie opinie o tunerach tego producenta i czy jakis model szczegolnie polecacie.
rafsus Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Ja mam 2x 250 Combo i jest bajka. Za te pieniadze to naprawde dobry sprzet.
adrian998998 Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Z tego co wiem i doswiadczylem kiedys z programowaniem ferdkow to sie wieszaly. Kumpel ma teraz jakiegos dvb-t i tez juz 2 razy byl na gwarancji
PABLO Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Nie wiem jak dzisiejsze modele ferguson ale ogólnie firma jest dobra i dużo sprzedawałem tunerów tej firmy za czasów Media Markt więc mam dobre zdanie o tej firmie.
jedrekx Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 też korzystałem w domu z HD Combo i byłem bardzo zadowolony
Rekomendowane odpowiedzi