Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF]Projekt Black S Thunder Line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zderzakslinety2.jpg

jest baaaaaardzo spoko :kox: ale jak patrze na to zdjęcie czuje jakiś nie dosyt , tak jak by czegoś brakowało :eusathink::eusathink:

Opublikowano
  • Autor

jeszcze lotka s-line :decayed: jest w planach :naughty: lub ewentualnie może relingów Ci brak :wink: ale tego nie będzie :whistling:

hmmmm znacie coś takiego?? :D

Jak zrobić kasetę Bluetooth do radia samochodowego - Spryciarze.pl

kaseta Bluetooth :D

Opublikowano

Wydaje mi sie ze bedzie kiepsko z jakoscia dzwieku . Glowiece w tych kasetach sa kiepskiej jakosci. Lepszy juz bedzie transmiter FM Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. co prawda nie Bluetooth ale jakosc dzwieku calkiem niezla. Wiem bo mam :)

Opublikowano

no w końcu ja pokazałeś

zacna sztuka

plany jak najbardziej :thumbup1:

aż się prosi o więcej fot w pierwszym poście :wink::naughty:

Opublikowano
  • Autor

spokojnie stopniowo będą i fotki :naughty: muszę tylko potrenować jak zrobić miniaturki żeby nie było na nich żadnych napisów ani przy nich :kwasny:

Tadammmm :decayed: automacik i CLH :banan::banan::banan: co prawda na początku śmigało z lustrem od b7 schowanym w plastikach pod kierownicą i świeciło 24h ale teraz dzięki Dominiumowi jest lustero fotochromik z b6 :naughty:

img0114qd.jpg

ps. kurcze a taki czysty był jak robiłem zdjęcie skąd tyle kurzu tuuu :kox:

---------- Post dopisany at 18:59 ---------- Poprzedni post napisany at 18:55 ----------

apropo jakby kto chciał lustro fotochrom od b7 czorne to się wala w szafce :wink:

---------- Post dopisany at 19:24 ---------- Poprzedni post napisany at 18:59 ----------

no i zamiana face 'a :kox: jeszcze progi i lotka i włala :naughty::naughty:

img0148th.jpg

Opublikowano

Przełącznik CLH i DLR planuje też u siebie , fajnie że ogarnąłeś fotochrom.

S-line :slina:

Opublikowano
spokojnie stopniowo będą i fotki :naughty: muszę tylko potrenować jak zrobić miniaturki żeby nie było na nich żadnych napisów ani przy nich :kwasny:

Tadammmm :decayed: automacik i CLH :banan::banan::banan: co prawda na początku śmigało z lustrem od b7 schowanym w plastikach pod kierownicą i świeciło 24h ale teraz dzięki Dominiumowi jest lustero fotochromik z b6 :naughty:

http://img694.imageshack.us/img694/1122/img0114qd.jpg

ps. kurcze a taki czysty był jak robiłem zdjęcie skąd tyle kurzu tuuu :kox:

---------- Post dopisany at 18:59 ---------- Poprzedni post napisany at 18:55 ----------

apropo jakby kto chciał lustro fotochrom od b7 czorne to się wala w szafce :wink:

---------- Post dopisany at 19:24 ---------- Poprzedni post napisany at 18:59 ----------

no i zamiana face 'a :kox: jeszcze progi i lotka i włala :naughty::naughty:

http://imageshack.us/a/img9/8220/img0148th.jpg

no ja to mam w standardzie od samego początku więc wiem jak to cieszy :D a co do fejsa to co sie w nim zmieniło ? bo jakoś nie widze zmiany od naszego ostatniego spotkania ?

Opublikowano
  • Autor
Przełącznik CLH i DLR planuje też u siebie , fajnie że ogarnąłeś fotochrom.

S-line :slina:

clh rewelacyjna sprawa :kox: drl zrobiłem sobie trochu inaczej ale jeszcze nie skończone więc się nie chwale :naughty:

jeszcze tylko w lusterka albo klamki diody (pixi) zeby z boku coś podświetlało kałuże :wink:

zewnętrzny pakiet s-line to najlepszy mod jaki może być :D megaśnie polepsza samopoczucie :naughty::banan:

Chopinusie od naszego ostatniego to chyba przedni zderzak ale nie wiem na 100%

---------- Post dopisany 07-04-2013 at 21:55 ---------- Poprzedni post napisany 05-04-2013 at 21:58 ----------

no i są upragnione listwy s-line :kox::banan:

img0168d.JPG

a więc prawie pełen pakiet zewnętrzny jest teraz tylko jeszcze daszek s-line czorny :naughty: ktoś maaa??? :naughty::naughty:

ps. no i wczoraj wpadł nowiuśki rozrząd :hi:no i pasek i rolki alternatora :whistling: dzięki H4mm3r :wink:

Opublikowano
  • Autor

a podziękował :hi: no by jeszcze chętnie webasto zrobił ale ten koszmar z montażem blech.. mogłem teraz z rozrządem bo dojście było jak ta lala :decayed: no i Q byłoby super ale tutaj to tak mnie męczy że musiałbym tyle rzeczy wyrzucić że żal po prostu :hi:

Opublikowano
a podziękował :hi: no by jeszcze chętnie webasto zrobił ale ten koszmar z montażem blech.. mogłem teraz z rozrządem bo dojście było jak ta lala :decayed: no i Q byłoby super ale tutaj to tak mnie męczy że musiałbym tyle rzeczy wyrzucić że żal po prostu :hi:

Krzycho ja też się przymierzam do Q , tylko czekam na przypływ kapuchy co nie nastąpi zbyt szybko :(

Opublikowano

No Krzychu :shock3: s-line robi robotę , szacunek :oklasky:

Dobrze że fotki poprawiłeś ,:thumbup1:

Widzę że moje ledy , nie dają Ci spokojnie spać :naughty:

Opublikowano
  • Autor

A dziękuję to chyba najlepsza rzecz jaką można zrobić autku dać mu zderzaki s-line lub s4 :naughty:

Baaaa no pewno że nie dają nawet już kupiłem 2m taśmy z miesiąc temu tylko błąd spalonej żarówki mnie męczy przy okazji jakbym chciał z halogenami połączyć z pod clh :wink:

---------- Post dopisany 11-04-2013 at 22:21 ---------- Poprzedni post napisany 10-04-2013 at 17:49 ----------

no i wpadło sterowanie szybek i lusterek w chromiku :kox: od a3 sportback :wink:

img0089xg.jpg

Opublikowano

Krzysiu znowu będziesz miał gadzecik ode mnie :wink:

podpisałem :grin:

Opublikowano
  • Autor

jaki :naughty: chromik TT ?? :wink:

Opublikowano

RNS :wink:

Opublikowano
  • Autor

ledowaty jak u Ciebie? :kox:

Opublikowano
no i wpadło sterowanie szybek i lusterek w chromiku :kox: od a3 sportback :wink:

http://imageshack.us/a/img839/8038/img0089xg.jpg

dobre pod pasowało by mi :decayed: ile taka przyjemność :eusathink:

Opublikowano

Nie mój :wink:

Opublikowano
  • Autor

http://imageshack.us/a/img839/8038/img0089xg.jpg

dobre pod pasowało by mi :decayed: ile taka przyjemność :eusathink:

w acco jakieś trzyyyy sta :kox:

jeszcze jest opcja od a8 bodajże albo b8 już nie pamintam :kox:

---------- Post dopisany at 22:37 ---------- Poprzedni post napisany at 22:35 ----------

Nie mój :wink:

to jak nie Twój to czyj :kox: ale ja już mam od Dońka z 2010 roka :naughty:

ale napisz na PW how much zapytam znajomego może się skusi :naughty: