wladi Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Nonono trzeba mieć najpierw bramę:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ans Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Chłopie szalejesz musze cos pomyslec z homelinkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 no i nadszedł czas na pakiet ziomowy felgi S Pakiet Line Plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 no to teraz pojechałeś dawno mnie tu nie było , jak tam bramy , drzwi , okna już się otwierają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 a tutaj taki myk dla maruderów gdzie do hamulców 320 pchać blaszki S4 jak to S-line no więc S-line prototype no to teraz pojechałeś dawno mnie tu nie było , jak tam bramy , drzwi , okna już się otwierają no działają śmigają jak talala ale ile było zabawy i zwały z opanowaniem lampki makijażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garry99 Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Fajny pomysł na felgi:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 to spoko , bo myślałem że może nie będzie działało bo trochę drogi przejechało ale jak lata to OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 wszystko gittarra a no dziękuję na żywca wygląda sporo sporo lepiej dla niepewnych dodam że to aerograf zarówno na felgach jak i blaszkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 no i nadszedł czas na pakiet ziomowyfelgi S Pakiet Line Plus http://imageshack.us/a/img834/7499/dupx.jpg Super ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkady1321 Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 no ładnie to wygląda.......... daj foty jak będą przy aucie........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 a jak tam moduł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Leży na bejurku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 no i nadszedł czas na pakiet ziomowyfelgi S Pakiet Line Plus http://imageshack.us/a/img834/7499/dupx.jpg to są kuufa te moje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 14 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 no tak tak to te same pościerane srebrne szroty które brałem od Ciebie, a czem pyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 no tak tak to te same pościerane srebrne szroty które brałem od Ciebie, a czem pyta no bo kierwa mieżdżą tera , ile chcesz za nie ? :grin::polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 14 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 hehe bezcenne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 hehe bezcenne Ty mi kierwa podrzucisz kiedy ten schemat do dziennych czy mam zrobić wycieczkje do torunia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 14 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Karwa Fa, a nie prosiłem żebyś się weekendem przypomniał czasem więc tym razem pamiętaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Karwa Fa, a nie prosiłem żebyś się weekendem przypomniał czasem więc tym razem pamiętaj jak sie przypominam to non stop chlejesz i nietrzeźwy to jak tu na poważnie porozmawiać :polew: poza tym już jutro weekend :D:D:D:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 hehehe dobre dobre jutro to ja mam jeszcze dwa dni do weekendu no i nadszedł czas na montaż no i w pełnym wymiarze niestety w deszczu ale co poradzić, deszczu jeszcze zatrzymywać nie potrafię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi