amaradaar Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) tak tak mam chromki na dwie szybki we szafie Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez amaradaar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Piękne B6, szacun za poczynione modyfikacje. Jeszcze trochę i dogonisz Grzesia B6 Tak się czasem zastanawiam po co te wszystkie bajery w aucie dokładamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 hmmm wiesz niektórzy potrzebują 4 koła, kierownice, hamulec i kawałek kartona rzeby nie przewiało i na łeb nie padało a niektórzy czyli tacy jak my co to mają nie równo pod kopółką.. dokonują tej herezji.. która zwie się właśnie pasja i tego Panie nie wytłumaczysz w żaden sposób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bombel8407 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Od czego brałeś przyciski podnoszenia szyb z chromem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 A3 sportback to je Panieee tu masz link do wątku: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/205718-swap-przelacznikow-szyb-a8-do-b7/?hl=%2Bswap+%2Bprze%B3%B1cznik%F3w+%2Bszyb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 wybrałem się na zwiedzanie a tu masz tu też coś knuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 hehe no i co mnie znowu tu narzeka się buduje projekcik pomaleńku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy30 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 witam kolegę i mam pytanko widzę że ściemniałeś szyby u siebie mógłbyś mi polecić jakieś niedrogą folię a dobrą bo mam dwie audiole i jedną w kombi i małego synka i chcę to u siebie zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 (edytowane) ściemniałem w firmie blacksun a tam używają dwa rodzaje foli sunguarda i bodajże armorlite, generalnie skoro masz małego bobasa to daj tył max ścieme bo naprawde daje rade nic mi malutka nie narzeka na światło Edytowane 26 Lipca 2017 przez amaradaar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy30 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 właśnie tak chcę zrobić tylko nie wiem jakiej folii użyć w rozsądnym chajsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 nie oszczędzaj na foli jak sam będziesz robił kup coś co jest polecane przez w zasadzie wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy30 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 oki dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi