amaradaar Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 dam bo nie pije procentów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Krzysiek, teraz pora żebyś się pojawił na jakimś spocie.. bo chyba nigdy Cię nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 no nigdy bo się was boje ps. no popatrz mało bym zapomniał chromiki jeszcze wpadły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 nie ma się czego bać, nie gryziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 no muszę się skusić któregoś pięknego dnia ale gdzie ja tam z taką bidulą do twojego odrzutowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 jaki tam odrzutowiec.. auto jak auto. wielokrotnie powtarzałem i zawsze będę powtarzać: nie liczy się auto czy zasobność portfela. liczy się człowiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 nie no pewnie że tak tylko po co jechać na zlot jak każdy będzie oglądać twoje ferrari nie no żarcik muszę się poprostu kiedyś przemóc bo ja taki wstydziuch jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 no tak racja mimo to twoja Jędrek niczego sobie zwłaszcza jak kolo baru koło mojej stałeś aż wstyd ---------- Post dopisany at 22:49 ---------- Poprzedni post napisany at 22:48 ---------- bo ja taki wstydziuch jestem poważnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 pieknie widze sie bawisz oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 no jestem jestem a dzięki Pablo staram się wam dorównać choć to ciężka sprawa wysoko poprzeczkę zawiesiliście no ale przede wszystkim chcę by idąc do autka mordka się cieszyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 no jestem jestem a dzięki Pablo staram się wam dorównać choć to ciężka sprawa wysoko poprzeczkę zawiesiliście no ale przede wszystkim chcę by idąc do autka mordka się cieszyła mam to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 nie ma nic fajniejszego niż a kurcze nudzę się idę posiedzieć do autka albo wychodzisz z pracy gdzie znów prezes mimo że stajesz na głowie ma pretensje, i patrzysz.. oooo moja oaza moje audi czeka na mnie cierpliwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 no tak racja mimo to twoja Jędrek niczego sobie zwłaszcza jak kolo baru koło mojej stałeś aż wstyd bez przesady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 no nic nie poradzimy takie jak ma Jedrek to jedynie w skali 1:50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 no ale przede wszystkim chcę by idąc do autka mordka się cieszyła wlasnie o to w tym chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 :banan::banan: nie ma jak to furacz a nie transport z A do B :banan::banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Fajna ta B6, dbaj o nią! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Powiem tylko tak , parę dni tu nie zaglądałem a ten już pół auta wyrezał szatan . Krzychu ciśniesz z modami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 łoooo jeny uwierz dbam dbam najlepiej jak potrafię dla mnie auto to nie tylko pojazd, to nie transport z punktu a do b, to ścieżka życia zresztą to chyba nie tylko ja tak mam to jest moje drugie ja łoj tam zaraz pół auta, jedynie parę drobiazgów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 no nigdy bo się was boje ps. no popatrz mało bym zapomniał chromiki jeszcze wpadły http://imageshack.us/a/img689/1781/img0557ek.jpg Czyje to jajka powiesiłeś na lusterku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi