Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF]Projekt Black S Thunder Line

amaradaar

Rekomendowane odpowiedzi

jakbym wygrał w totka to już autko stało by w MTM

i jedyne co by się zgadzało to bryła z b6 i deska rozdzielcza :naughty:

---------- Post dopisany 30-04-2013 at 21:42 ---------- Poprzedni post napisany 23-04-2013 at 10:25 ----------

przedstawiam nowy uzupełniający modzik :decayed:

jako że pewna pani postanowiła zrobić mi retusz auta i urwała lusterko trze było wymienić a jak już wymieniać to...

tadam zewnętrzen s4 fotochromex :wink: elektrycznie składane podgrzewane i takie tam :kox:

img0562kr.jpg

a no staram się dogonić mistrza ale że mistrz może być tylko jeden więc chylę czoła :hi:

prawda taka że bez Ciebie zginąłbym marnie :decayed:

a tak prezentuje się na zewnątrz:

img0535hnt.jpg

hehe zdrowo chowa i rośnie rośnie :decayed:

najgorsze że jeszcze na upartego że to moja wina no cóż prawda była zgoła inna a mina Pani bezcenna :wink:

ps. no co się naśmiewasz z Dominiuma :whistling:

---------- Post dopisany at 21:59 ---------- Poprzedni post napisany at 21:57 ----------

no to nie dobrze ze się nie podoba trzeba będzie pomelować w ulubiony kolor Dominiuma tylko skąd ja wezmę landrynkowy róż :whistling::polew:

ale ja sie z niego nie smieje :facepalm: tak mnie zarazil ta choroba ze szok :facepalm::naughty:

---------- Post dopisany at 22:01 ---------- Poprzedni post napisany at 22:00 ----------

no to nie dobrze ze się nie podoba trzeba będzie pomelować w ulubiony kolor Dominiuma tylko skąd ja wezmę landrynkowy róż :whistling::polew:

:shock3::shock3::shock3: ja też chce :grin::polew::polew::polew::polew: chyba sobie w taki kolor nowe fele walne :grin:

oooo no właśnie Dominium swoje zimowe na takie chce robić i prosi prosi weź mi na proszkowej malnij no weź weź :decayed:

ale czy ja wiem taki siakiś pomerańczowy wściekły to ja rozumim ale landryna :decayed::whistling:

wiem że nie będziesz zakładał tych relingów , ale dla mnie bez nich jakoś dziwnie ta furka wygląda :patrzy:

no ale ważne że tobie się to podoba :wink:

no nie ma i nie będzie raz że chyba w dachu muszą być otwory pod montaż (nie mam) a dwa jakoś mi to fajnie wygląda bez, taki trochę individual avant :wink:

no nie ma i nie będzie raz że chyba w dachu muszą być otwory pod montaż (nie mam) a dwa jakoś mi to fajnie wygląda bez, taki trochę individual avant :wink:

czemu nie jest tak zle mi to odpowiada wogole jak pierwszy raz widzialam tego to powiem ze tez sie nad tym zastanawialam :wink:

61026_535251199827523_1523911381_n.jpg

ale zostaje tak jak jest u mnie:wink: