ŁYSY44 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 moje radyjko ostatnio się wygłupia wyświetlacz jest czytelny ale kolory są jakieś noże nie tyle nie wyraźne co o innej barwie tzn za taką niebieskawą , żółtą poświatą taki jakby za mgłą wcześniej parę razy od czasu jak kupiłem audi przy przesunięciu wyświetlacza znikał obraz , wystarczyło go przesunąć dosłownie kawałeczek dalej i było ok wyświetlacz się kończy ,czy możę jakaś taśma?
Tom A4 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 jest tam taśma i może ona jest już zmęczona tak wygląda free image hosting ale żeby się tam dostać trzeba rozebrać ( zdemontować ) napęd cd i wyjąc elektronike z dolnej części navi i dopiero dostaniesz się do śrub mocujących ekran
ŁYSY44 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2013 A taką tasiemkę gdzieś dostanę?
Tom A4 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 musisz szukać na Allegro ale może być problem i też nie wiadomo w jakim stanie ją dostaniesz. Najlepiej kup gdzieś blisko siebie albo z gwarancją rozruchową bo powieszchownie nie widać ewentualnych uszkodzeń. Taśma to : SUMITOMO-U RU AWM 2896 80C VW-1 takie bynajmniej ma oznaczenia taśma którą ja mam.
ŁYSY44 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2013 tzn. że z dostaniem nowej będzie problem?
Tom A4 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 na ebay-u widziałem takie taśmy nowe ale czy u nas dostaniesz nową to tego nie wiem.
Rekomendowane odpowiedzi