Skyliner89 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Witam, Jakie żarniki ksenonu D2S polecaciei? Najważniejsze, żeby dobrze oświetlały drogę i były trwałe. Pozdrawiam
tomek20stencel5 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 ORI, Philips lub Osram, innej opcji nie ma. Oczywiście oryginały z pewnego źródła za normalną cenę, bo podróbek jest zdecydowana większość.. Ja kupiłem w ori pudełkach VW i są to philipsy...
Dikson Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Najlepiej w stacjonarnym sklepie i tak jak kolega mówił osram lub philips. I pamiętaj masz 24 miesiące gwarancji i nie słuchaj innych co mówią inaczej. Najlepiej zapłacić swoje w hurtowni lub sklepie a mieć paragon i pewność ze przez 24 miechy masz spokój.
Skyliner89 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2013 To wiem, ale jakie polecacie? Bo są różne typy. Chodzi mi głównie o takie żeby dobrze oświetlały drogę, bo teraz to tragedia...
k0za Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Kolego a rozważałeś może regenerację odbłysników? Jeżeli dają słabe światło to może w tym jest problem.. a tak btw, na allegro są ori philipsy? Jakieś 2 lata temu kupiłem philipsy na alldrogo, podróba jak nic, ale świeci do dziś.
Gwerty Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 To wiem, ale jakie polecacie? Bo są różne typy. Chodzi mi głównie o takie żeby dobrze oświetlały drogę, bo teraz to tragedia... sprawdź w jakim stanie sa odbłyśniki. żebyś potem nie był zawiedziony ze nowe palniki a dalej nie świecą. (obstawiam wypalone odbłyśniki jako przyczynę słabego świecenia) co do palników które masz obecnie jaki mają odcień? świecą na biało czy zaczynają wpadać w róż? jeśli wpadają w róż to można myśleć o zmianie.
bell23 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Witam wg yestu niemoeckiego magazynu moto najlepsza jest osram silverstar xenarc
alest Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 ....z własnego doświadczenia polecam oryginalny osram ...
Skyliner89 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Ksenony świecą na niebiesko, zahaczając o kolor fioletowy... Może uda mi się dzisiaj zrobić fotki to pokaże.
Rekomendowane odpowiedzi