Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BLB] 2.0 TDI Moja Kochanka :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem Wam przedstawić moją kruszynkę, którą właśnie nabyłem. Jest to A4 B7 oczywiście Avancik z 2.0 TDI 140km pod maską o oznaczeniu BLB (niestety albo i stety :)). Autko zjechało z Niemiec z oryginalnym przebiegiem 165k km. Jestem pierwszym właścicielem w PL i drugim ogólnie. Jak na razie to co widać na załączonych foto. Będzie to mój projekcik z czasem dojdą lampy led na tył oraz kilka cukierków do środka. Jestem świeżakiem jeżeli chodzi o markę i model, więc jeżeli coś źle piszę proszę brać na to poprawkę :)

20130402_162352.jpg

20130402_161532.jpg

79353214.jpg

bzdnUOT.jpg

dvZe8a8.jpg

6lgxKpL.jpg

Opublikowano

Sztuka ładna ale na pierwszy mod proponował bym większe tarcze hamulcowe bo z tymi to trochę śmiesznie wygląda.

Opublikowano

osobiście dokładka mi się nie podoba ale fura fajna - BLB sie nie przejmuj , jak będzie trzeba zrobisz swapa pompy , wywalisz wałki i będzie silnik nie do zajechania :decayed:

Opublikowano

Mi jakoś przednie dokładki zderzaka też nie podchodzą, na progach masz też zmienione ?

Podrzuć jakieś foty wnętrza i więcej auta. :decayed:

Opublikowano

No ta dokładka jakaś taka duża i osobiście musiałbym się do niej przekonać. :decayed: A co do BLB to tak jak mowa wyżej... SWAP pompy oleju, może jeszcze coś :whistling:(zerknij u mnie w temacie) i nie ma się czym przejmować tylko jeździć. :wink4: Wrzuć foty wnętrza. O jakich lampach tył mówisz? :cool: Oby nie jakię chinolach... :naughty: Opisz co masz jeszcze w planach. :good: Bezawaryjności!

Opublikowano

I kolejny czarny jak diabeł avancik na forum :naughty: Ta dokładka rzeczywiście jakaś taka za duża. Jak lampy na tył to tylko z a6 wkładaj :wink: Pokaż co tam w środku kryje ten furacz :decayed:

Bezawaryjności :hi:

Opublikowano
  • Autor

Fotki środka wstawię jutro. Co do lamp to nie chinole, na bieżąco staram się przeszukiwać tematy na forum bo było już wiele pisane o różnych modach. Na razie chcę porobić to co mam do roboty, lewe nadkole bo jest pęknięte itp. Co do dokładki fakt jest duża i nie wiem co to ma być ale no już taką kupiłem. Jak znajdą się pieniądze to możliwe, że zmienie :D

Opublikowano

dokładka do wymiany, albo po prostu ją wywal

napisz całe wyposażenie

ładny look auta, dobra polerka była :P i ta felga ciekawa

a odnośnie kasy - kupując audi i rejestrując się na forum, musisz ją mieć :D bo bez modów nie da się żyć :P

Opublikowano
  • Autor

Fotki i opis uzupełnię na weekend także będzie wszystko. Co do kasy no mam zamrożoną w motocyklu ale na dniach idzie w świat więc będzie dobry zastrzyk gotówki na mody :D

Opublikowano

Ładna, ładna, mało zdjęć zewnętrznie i brak środka ale zapowiada się fajnie. Dokładki faktycznie średniawe.

Napisz kolego na PW jak to nie tajemnica ile Cię kosztowała, interesuje się bo jestem od niedawna na etapie poszukiwania B7 :wink:

Opublikowano

Ładna furka:wink: Dokładki out bo troche to do tego auta nie pasi:kwasny: pewnie to coś podobnego jak te z allegro AUDI A4 B7 DOKŁADKI ZDERZAKA NOWOŚĆ!!! (3135003847) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Załóż pakiet sline i bd:kox: Czekamy na więcej fot. Bezawaryjności!:hi:

Opublikowano

chyba jesteś drugi z Wałbrzycha na tym forum oprócz mnie z B7-mką,chyba że się mylę:eusathink: widzę że autko obniżone fajnie...

Opublikowano

dokładnie dokładka z auta pakiet s-line i bedzie malina .

Opublikowano
Ładna furka:wink: Dokładki out bo troche to do tego auta nie pasi:kwasny: pewnie to coś podobnego jak te z allegro AUDI A4 B7 DOKŁADKI ZDERZAKA NOWOŚĆ!!! (3135003847) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Załóż pakiet sline i bd:kox: Czekamy na więcej fot. Bezawaryjności!:hi:
Albo to jest to? :mysli:ZDERZAK PRZÓD PRZEDNI AUDI A4 B7 MS-DESIGN 04-08R (3121831653) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Firma z Austrii, która zajmuje się auto tuningiem... :whistling::mysli:
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Witam ponownie po dość długiej przerwie :D No więc tak patrząc na mody kolegów nie chciałem zostać obojętny w temacie więc zacząłem powoli modzić silniczek :D Kat odszedł w niepamięć, seryjną turbosprężarkę zastąpiła Hybryda (korpus BLB rdzeń GT49VC, 3 generacja zmiennej geometrii). No i wpadł mały program w ECU Project we Wrocławiu ;) Do założenia został mi jeszcze InterCooler z Audi A4 b8 2.0 TDI, wyrzucenie EGR i chyba na tyle no i oczywiście koretka programu. Jak na razie wyniki zadowalające. Poniżej zdjęcia i filmik.

jhZNtvg.jpg