Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Czy to są ori felgi? Pomoc w wybraniu felg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy felgi z linka są oryginalne?

Dzwoniłem do sprzedawcy ET35 8 cali szerokość. W tym rozmiarze to chyba ori miały et43.

FELGI ALUMINIOWE AUDI S-LINE 5X112 18'' (3135152742) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano
Witam, czy felgi z linka są oryginalne?

Dzwoniłem do sprzedawcy ET35 8 cali szerokość. W tym rozmiarze to chyba ori miały et43.

FELGI ALUMINIOWE AUDI S-LINE 5X112 18'' (3135152742) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

nie

tanie podróby

można sie naciąć

Opublikowano

repliki :whistling:

Opublikowano
  • Autor

hmm no trudno, szukamy dalej ;)

Opublikowano

ale by Ci bubel sprzedał.:facepalm:

Opublikowano

za takie ori felgi musisz liczyć min 1500zł

---------- Post dopisany at 20:36 ---------- Poprzedni post napisany at 20:34 ----------

Ryba bardzo dużo właśnie takich replik jest na allegro z oponami na sprzedaż jako ORI

ja swoich szukałem prawie miesiąc i wolałem nie prostowane nie spawane tylko odświeżane klarem z dobrymi oponami

Opublikowano

Ryba bardzo dużo właśnie takich replik jest na allegro z oponami na sprzedaż jako ORI

ja swoich szukałem prawie miesiąc i wolałem nie prostowane nie spawane tylko odświeżane klarem z dobrymi oponami

no to dobrze że zapytał chłopak bo by sobie kupił ,,ori'' :wink:

Opublikowano

Kolega z forum ma ori na sprzedaż :wink:

Opublikowano

Ja kupiłem ori z oponami za 1800zł... 2 opony igiełki a dwie wymieniłem bo rozmiar mi nie pasował :wink: Poszukaj a znajdziesz ori...

Opublikowano
  • Autor

Właśnie szukam i szukam :) Jak nie znajde nic ciekawego to kupię nowe tomasona.

---------- Post dopisany 06-04-2013 at 11:57 ---------- Poprzedni post napisany 05-04-2013 at 14:37 ----------

Ma ktoś takie felgi na aucie????

FELGI Z OPONAMI AUDI A4 8E0 8JX18H2 ET43 5X112 DTM (3084015080) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Chyba będzie to już się jakoś prezentować.

Opublikowano

RS6 ładniejsze :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Jeżeli mogę w tym temacie prosić to podrzućcie jakieś fajne propozycje felg, mam niecały miesiąc żeby coś fajnego kupić ;) RS6 podobają mi się ale chcę po felgi jechać i je sprawdzić na wulkanizacji więc szukam w okolicy do 150km, no bo ludzie są rózni.

Te DTMy są fajne, oglądałem u forumowych kolegów i prezencja super.

Opublikowano

a ja mam ,,repliki'' i za cholere nie da sie ich zlamac.... nie jedna dziure juz widziały...

przejezdziły 2010,2011,2012 i teraz zaczna 2013 :naughty:

ale najwiecej wypowiadaja sie Ci który takich felg nie mieli, tylko powielaja to co inni napisali:decayed:

Opublikowano

a ja mam ,,repliki'' i za cholere nie da sie ich zlamac.... nie jedna dziure juz widziały...

ale najwiecej wypowiadaja sie Ci który takich felg nie mieli, tylko powielaja to co inni napisali:decayed:

taa:przebiegly:Sebo a Ty jaki znaczek masz na swoich rsach?:whistling: Chodzi mi o producenta

Opublikowano

zaraz pojde i zrobie zdjecie felgi od srodka:wink: sniegi spadły i musiałem wrócic do zimówek:naughty:

wp000089o.jpg

wp000087zb.jpg

wp000090k.jpg

wp000088q.jpg

wp000086w.jpg

troche brudne...:decayed:

jak wiadac nie ma nazwy firmy... tylko znaczek JLL i NOT OEM.... ale ponoc pękaja w pierwszej napotkanej dziurze

Opublikowano

Fele zajeb.... :) Ja bym wolał te :)

Opublikowano
  • Autor

No ja też bym wolał ale jednak same felgi drogie do tego oponki trzeba zdobyc i już cena miażdży.

Co powiecie o felgach z tej aukcji? Dzwoniłem proste, odświeżone piaskowane no i niedaleko, niestety trochę facet sobie ceni.

Felgi (3154074667) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

Kolego jakiej marki są Twoje repliki ? Mam akurat na podwórku Ori i repliki marki SMC, które poza odcieniem nie różnią się prawie niczym innym, produkcji niemieckiej z Et35 i ogromny dylemat co wrzucić bo ET35 dużo lepiej prezentuje się na aucie i ładnie wypełnia nadkola bez dystansów, fota podglądowa z jednego z mojego wątku. Z lewej ORI z prawej SMC

20130410844.jpg

20130410845.jpg