DraKio Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 witam mam dziwny przypadek po uruchomieniu samochodu ruszam rozpedzam sie na jedynce i nagle samochod sam hamuje... do 0 i normalnie czuc jak sam pedal hamulca sie wciska..... niezłe jaja ;/ i po tym juz normalnie mozna ruszyc i jedzie i wiecej nie hamuje, tylko czasami przy starcie mu sie tak robi normalnie pedal w podloge hamulca sam idzie i staje dęba po zatrzymaniu zapala sie kontrolka ABS i ten wykrzyknik mruga sprawdzalem na vagu zero błedów a4 95 2,6 qq
wilku213 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Serwo na wykończeniu, do wymiany. Takie moje zdanie, ABS nie może mieć nic z tym wspólnego.
Dev Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Odepnij wtyczke od EDSu. Masz go pod tylna kanapa i sie przejedz Przy okazji sprawdz czy jest z nia wszystko ok Zrob tak samo z wtyczka od ABSu
wilku213 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Czytałem kiedyś gdzieś w necie, że podajże w fordzie (mondeo?) gość miał identyko problem i rozwiązaniem było serwo
Rekomendowane odpowiedzi