Opublikowano 5 Lipca 201313 l jak dobrze dopasujesz filce lub kupisz ori od Glorii to masz wydajną pianownicę lub opryskiwacz w zależnośći od potrzeby. Polecam każdemu tą modyfikację
Opublikowano 5 Lipca 201313 l Ja mam marolexa po tuningu i zrobione filce. Jednak skusze się na te od glorii. Jakie macie dysze panowie?
Opublikowano 5 Lipca 201313 l kupiłem taki zestaw w piątek prztestuje, thx Kali S4 http://s12.postimg.org/yw05aiefd/20130423_112854.jpg I jak się sprawdza ten zestaw? 50ml piany, 1200ml wody, 2 filce od glorii i jest git, akurat na sedana starcza, troche jeszcze zostaje
Opublikowano 5 Lipca 201313 l Ja mam marolexa po tuningu i zrobione filce. Jednak skusze się na te od glorii. Jakie macie dysze panowie? Ja mam niebieską , 110*
Opublikowano 6 Lipca 201313 l Buba dokladnie te: Wkładki filcowe do GLORIA FM10 i FM50 - Pianownice - Akcesoria
Opublikowano 28 Lipca 201313 l Panowie, która jest lepsza pianownica do myjki ciśnieniowej PA czy MTM ? Na allegro różnica niewielka w cenie, dlatego pytam. Z góry dzięki za odp.
Opublikowano 6 Sierpnia 201313 l Zrobiłem tą pianownice. Teraz jaka piana do tego? ---------- Post dopisany at 14:38 ---------- Poprzedni post napisany at 14:36 ---------- I jeszcze pytanie jaki otworek zrobić. Chyba trochę przesadziłem z wielkością. Im mniejszy tym lepszy czy jak to wygląda?
Opublikowano 6 Sierpnia 201313 l Kosmetyka aut :: Zobacz temat - Jak z opryskiwacza ciśnieniowego zrobić pianownicę.
Opublikowano 7 Sierpnia 201313 l Kosmetyka aut :: Zobacz temat - Jak z opryskiwacza ciśnieniowego zrobić pianownicę. Doszedłem do 3 strony i wymiękłem
Opublikowano 7 Sierpnia 201313 l Nie ma jednej metody... musisz kombinować z: wielkością otworków, ich ilością (podobno lepszy efekt dają 2 małe niż jeden duży), i stosunkiem ilości piany do wody...
Opublikowano 7 Sierpnia 201313 l wsadziłem 3 filce, zrobiłem otworek igłą do szycia i testuje z mydłem do mycia rąk
Opublikowano 7 Sierpnia 201313 l Mydło nigdy nie da Cu takiej piany - ale trop dobry ;-) no to pacz :shock3: Niezłe masz mydło...
Opublikowano 8 Sierpnia 201313 l Buba , jeden otworek wystarczy , te 3 strony tematu o pianownicy to i tak za dużo, wystarczy przeczytać pierwszą Teraz tylko troche kombinacji z filcami i odpowiednia piana (czyt.Magi foam)
Opublikowano 8 Sierpnia 201313 l Pany - a czym się różnią te dysze herbicydowe: Zestaw 3 dysz herbicydowych (Z09j/3) - [MAROLEX Sp. z o.o.] - od tych płasko-strumieniowych: Zestaw 3 dysz płaskostrumieniowych (Z09j3p) - [MAROLEX Sp. z o.o.] - i które lepiej domówić w zestawie? ---------- Post dopisany at 12:37 ---------- Poprzedni post napisany at 12:34 ---------- I lepiej wziąć normalnego seledynowego Marolex'a, czy tego z serii industry - jest jakaś różnica między nimi?