Opublikowano 21 Lutego 201412 l Podtunowac sprezyne, ale trzeba uwazac, mi cisnienie rozsadzilo zbiornik
Opublikowano 21 Lutego 201412 l Ja źle spojrzałem na Kolegę wyżej. Mi ucieka spod tej czerwonej końcówki (tam gdzie filc)
Opublikowano 21 Lutego 201412 l mi po prostu cały czas z dyszy ucieka chemia, pompuję to ona powoli mi się sączy a im większe ciśnienie tym bardziej ucieka.
Opublikowano 21 Lutego 201412 l Ja ogarnąłem jak zobaczyłem w jaki sposób ją rozkręcić. Dzięki Griffe.
Opublikowano 22 Lutego 201412 l rozkręcic i poskręcać z powrotem wszystko dobrze pamietając o oringach , warto też od razu przesmarować tłoczek:wink:
Opublikowano 20 Maja 201412 l po przeczytaniu wątku tu i tam i ogarnąłem Marolexa kupiony w OBI razem z dyszami i podkładkami filcowymi koloru brązowego ( łączna kwota 55 zł ) na razie test wykonany w domowym zaciszu przy użyciu ciepłej wody i żelu do kąpieli matko jak bym śniegiem walił po kaflach efekt jak na żel mega jutro test z aktywna pianką zobaczymy dzięki za rady i sugestie
Opublikowano 21 Maja 201412 l po przeczytaniu wątku tu i tam i ogarnąłem Marolexa kupiony w OBI razem z dyszami i podkładkami filcowymi koloru brązowego ( łączna kwota 55 zł ) czy cos grzebales przy tym, czy wszystko jest spasowane od razu ?
Opublikowano 21 Maja 201412 l trochę trzeba pogrzebać, ale warto , tutaj masz krok po kroku - Kosmetyka aut :: Zobacz temat - Jak z opryskiwacza ciśnieniowego zrobić pianownicę.
Opublikowano 21 Maja 201412 l po przeczytaniu wątku tu i tam i ogarnąłem Marolexa kupiony w OBI razem z dyszami i podkładkami filcowymi koloru brązowego ( łączna kwota 55 zł )na razie test wykonany w domowym zaciszu przy użyciu ciepłej wody i żelu do kąpieli matko jak bym śniegiem walił po kaflach efekt jak na żel mega jutro test z aktywna pianką zobaczymy dzięki za rady i sugestie Za ile byś ogarnął takie dysze i podkładki filcowe? Ja u siebie nie mam gdzie kupić w okolicy :-(
Opublikowano 21 Maja 201412 l po przeczytaniu wątku tu i tam i ogarnąłem Marolexa kupiony w OBI razem z dyszami i podkładkami filcowymi koloru brązowego ( łączna kwota 55 zł )na razie test wykonany w domowym zaciszu przy użyciu ciepłej wody i żelu do kąpieli matko jak bym śniegiem walił po kaflach efekt jak na żel mega jutro test z aktywna pianką zobaczymy dzięki za rady i sugestie Za ile byś ogarnął takie dysze i podkładki filcowe? Ja u siebie nie mam gdzie kupić w okolicy :-( nie masz OBI ??? to gdzie ty mieszasz ?
Opublikowano 22 Maja 201412 l Musiałbym jechać specjalnie 70km w jedną stronę :-P ale jeszcze zobaczę bo na początku czerwca raczej pojadę do poznania. W dziale ogrodniczym znajdę wszystko?
Opublikowano 22 Maja 201412 l Tak ---------- Post dopisany at 07:14 ---------- Poprzedni post napisany at 07:13 ---------- Zapytaj jakiegoś pomarańczowego o opryskiwacz marolexa będą wiedzieć ---------- Post dopisany at 08:47 ---------- Poprzedni post napisany at 07:14 ---------- jak ci bardzo zależny to zawinę się przed robotą do OBI i kupie ci dysze i podkładki filcowe ( nawet ich nie musisz docinać są na styk a klej ściągniesz sobie zmywaczem do paznokci)
Opublikowano 22 Maja 201412 l na Alle.. wszystko dostaniesz ---------- Post dopisany at 11:30 ---------- Poprzedni post napisany at 08:56 ---------- ciekawy jestem jak się sprawdzi ten Kwazar - Venus Super Foamer - sklep.kwazar.com.pl
Opublikowano 22 Maja 201412 l na Alle.. wszystko dostaniesz ---------- Post dopisany at 11:30 ---------- Poprzedni post napisany at 08:56 ---------- ciekawy jestem jak się sprawdzi ten Kwazar - Venus Super Foamer - sklep.kwazar.com.pl wez na testy mi marolex sie nie chce zepsuc, a bym cos nowego podkupil
Opublikowano 23 Maja 201412 l kup filce od glorii sorry ze zapytam ale gloria to mi sie tylko z melmanem, krolem julianem i w ogole z "madagaskarem" kojarzy o co chodzi ????