Animal Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 Oczywiście wiele zależy od samej pianownicy ale zwróć również uwagę na stężenie piany no i samą pianę aktywną bo jak ze wszystkim są lepsze i gorsze
Animal Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 A jaka piana użyta i w jakim stężeniu? Ile filców? BTW też używam epoci bo narazie brakuje mi myjki i pianownicy PA
Denis Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 z tego co pamiętam to magifoam 100ml na 1000 ml wody i 2 żółte filce. Woda letnia
misiek95 Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 Oczywiście wiele zależy od samej pianownicy ale zwróć również uwagę na stężenie piany no i samą pianę aktywną bo jak ze wszystkim są lepsze i gorsze Jasna sprawa, rozważam wydajność obu pianownic w przypadku tej samej piany Poprostu nie wiem czy jest w moim przypadku sens wydawać te ~140zł
Animal Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 Ja często myje swoje auto więc uznałem, że warto dać trochę więcej za dobrą jakość i bezpieczeństwo dla wosku uważam, że na pianie jak i całym pre-washu nie warto oszczędzać.
deafca Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Czy ta pianownica jest godna polecenia ? http://allegro.pl/profesjonalna-pianownica-pa-do-black-decker-i5110814285.html
Rekomendowane odpowiedzi