Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zapala się kontrolka abs i esp pomocy!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Od pewnego czasu zapala mi się kontrolka abs i esp,a mianowicie zapalając samochód wszystko jest OK dopiero podczas jazdy gdy nacisnę hamulec zapalają się te kontrolki,gdy zatrzymam samochód wyłączę i włączę silnik ponownie gasną po czym problem się pojawia,nie mam pojęcia co może się dziać jakiś czujnik może,proszę o wskazówki z góry dzięki i pozdrawiam :)

Opublikowano

kolego podłącz vaga i sprawdź błędy ale obstawiam czujnik stopu nowy w aso ok 50 zl

Opublikowano

Też obstawiam czujnik.

Mi zapalała się kontrolka ESP i po wymianie czujnika przeszło jak ręką odjął.:decayed:

Opublikowano

kolego o tym jest sporo na forum obstawiam też czujnik ale proponuje szukać też

Opublikowano

Wygląda na walnięty czujnik stopu.

Opublikowano
  • Autor

OK dzięki wielkie za wskazówki,podepnę vaga i zobaczę co siedzi na rzeczy albo poprostu odrazu wymienił bym ten czujnik :)

---------- Post dopisany 10-04-2013 at 15:25 ---------- Poprzedni post napisany 08-04-2013 at 20:42 ----------

kontrolki zaświecaja sie dopiero gdy nacisnę sprzęgło i później hamulec,jeżeli sam hamulec to nic sie nie dzieje czy w tym przypadku to tez ten sam czujnik??

Opublikowano

Jak możesz podłącz vaga i nie gdybaj chyba że stać cie na wymianę czujnika a potem podpięcie się i szukanie. Czujnik kupowałem za 56zł z dwa tygodnie temy wymiana pryszcz jest na forum. Raczej dalej obstawiam ten czujnik ale podłącz vaga.

Opublikowano

koledzy mi się tez zapala esp przychamowuje koła i gaśnie podczas jazdy, na vagu brak błędów?? co to może być??

Opublikowano
koledzy mi się tez zapala esp przychamowuje koła i gaśnie podczas jazdy, na vagu brak błędów?? co to może być??

miałem podobny problem wymieniłem czujnik temperatury i wszystko pomogło. Nie wiem co ESP ma do czujnika temp., ale naprawdę pomogło.

Opublikowano

Ale u mnie było wszystko ok robiłem zawieszenie , wymieniłem też końcówki drążka pojechałem na zbieżność i mam problem esp. Przeczyszcze czujnik abs oby pomoglo

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2