djid Opublikowano 7 Lipca 2008 Opublikowano 7 Lipca 2008 Witam, przy okazji logowania A4-czki mojego kumpla postanowiłem również zrobić logi w swojej niuni. Mam wielką prośbę do bardziej obeznanych ode mnie o zerknięcie na logi i ewentualne uwagi czy wszystko jest OK. Niebawem autko będzie miało na zegarze 200 tyś. próba statyczna : 003 004 próba statyczna BASIC : 003 004 próba dynamiczna : 001 003 004 008 011 013 z góry dzięki za wypowiedzi i rady
djid Opublikowano 8 Lipca 2008 Autor Opublikowano 8 Lipca 2008 Dzięki, odnośnie tego termostatu - w którym miejscu w logach widać że niedomaga ? Pytanie z czystej ciekawości, tak by wiedzieć na przyszłość.
spanky Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 Dzięki, odnośnie tego termostatu - w którym miejscu w logach widać że niedomaga ? Pytanie z czystej ciekawości, tak by wiedzieć na przyszłość. zeby nie bylo za łatwo .... tam gdzie jest temperatura płynu [dla ulatwienia widac to w logach dynamicznych ]
djid Opublikowano 8 Lipca 2008 Autor Opublikowano 8 Lipca 2008 Czyli rozumiem że 84 stopieńki to za mało dla tego silnika ile powinie trzymać ? podejrzewam, że tyle ile jest podane na termostacie 87 stopni (powinien się otwierać) tak ?
spanky Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 Czyli rozumiem że 84 stopieńki to za mało dla tego silnika ile powinie trzymać ? podejrzewam, że tyle ile jest podane na termostacie 87 stopni (powinien się otwierać) tak ? prawidłowa temperatura robocza silnika to 90 stopni ....
djid Opublikowano 8 Lipca 2008 Autor Opublikowano 8 Lipca 2008 OK wielkie dzięki. A jeśli chodzi o pozostałą część to można przyjąć że jest OK ?? chodzi mi o turbo, egr, przepływkę etc. I przy okazji mam pytanie, czy z takim stanem silnika można pokusić się o programik ?
spanky Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 A jeśli chodzi o pozostałą część to można przyjąć że jest OK ?? chodzi mi o turbo, egr, przepływkę etc. skoro nic innego nie napisalem to .......... I przy okazji mam pytanie, czy z takim stanem silnika można pokusić się o programik ? mozna ...
przemik Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 Zdrowe AHU(za wyjatkiem termostatu) ... z ciekawosci napisz jaki przebieg na szafie ???? przemik/mcm00 pokasowalem Wasze wypociny na temat korekcji,przebieg auta autor podal w pierwszym poscie .... spanky
Rekomendowane odpowiedzi