lezy1 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Wie ktoś w jaki sposób skalibrowaćnawigację FIS - między zegarami. Może ktoś posiada do niej nistrukcje (sterowanie przy ręcznym). Mam problem z ta nawigacja wszystko niby dizała ok, ale jak wylicza trasę nawet do bliskiego obiektu to pisze jakies dziwne odleglosci np. jak wpisuje adres w którym się obecnie znajduje pisze ze mam 400 km. Ma ktoś jakieśpomysły. Dzięki z góry.
Fido Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Instrukcji PL nie ma ale jest spolszczenie Navi więc instrukcja niepotrzebna. Poczytaj to http://a4-klub.pl/nawigacja-car-audio-cb-radio-17/all-b6-szukam-spolszczenia-navi-dx-zegarach-fis-b6-68138/
lezy1 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Nawigacje mam juz spolszczoną , i jednostki sa w kilometrach. Jet taka opcja jak kalibracja i tam sie zmienia cyfry tylko nie wiem na jakie ewentualnie zmienic. Dodtakowo zauwazylem ze nawigacja widzi 8 satelit (czy jakos tak) a z zadnym sie nie laczy. Co moze byc przyczyna, prosze o pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi