VectorC Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Witam Mam pytanie ponieważ jestem zupełnie ciemny w tym temacie, jakie radio polecacie w zamian oryginalnego Audi Concert 1-DIN. Chcę aby miało wejście na pendrive a jak się da to nawet bluetooth i można je było połączyć ze wszystkimi głośnikami łącznie z oryginalnym subwooferem z tyłu. Pozdrawiam
pandamix Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 każde będzie Ci grało o ile kupisz adapter,bierz które ma kolor podświetlania najbardziej zbliżony do Audi,jeśli kupisz Blaupunkt nie musisz kupować adaptera
VectorC Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2013 do czego ten adapter ? do suba ?
xXPiotrekXx19 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 adapter jest do suba i do tylnych głośników np. w półce jak ktos ma w sedanie bo np. radia innego niż blaupunkt nie podłączysz suba i tylnych głośników bez adaptera
VectorC Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2013 rozumiem, czyli wybiorę blaupunkta, a jakiś model możecie polecić w cenie 300 - 400 zł ?
xXPiotrekXx19 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 kolego za takie pieniądze to już kupisz dobre radyjko blaupunkta z usb i bluetooth to już tylko kwestia twojego gustu czy ci zalezy na wyglądzie czy nie blaupunkty ogulnie dobre radyjka
VectorC Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Ok w takim razie bardzo dziękuje za pomoc, dobiorę wyglądem tak aby jak najmniej szpeciło.
-RamzeS- Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 ja na początku miałem jvc i nawet fajnie grało miało bt i czerwone podświetlenie i zestaw głośnomówiący i kasa spoko
pandamix Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 jeśli masz pełne bose to nic Ci nie zagra bez adaptera,ja bym jak miał teraz zmieniać radio to bym brał alpinkę teraz mam jakiegoś pionieer-a
makovic Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 A ja polecam kenwooda. Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
lukasz19tdi Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 rozumiem, czyli wybiorę blaupunkta, a jakiś model możecie polecić w cenie 300 - 400 zł ? Jakie radyjko kupiłeś?
adi1993 Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 Witam, chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość podłączenia nieseryjnego radia do wyświetlacza fis żeby wyświetlało na nim RDS.
FPek Opublikowano 28 Maja 2014 Opublikowano 28 Maja 2014 nie da rady kiedys pytalem, ja polecam do 400 pln PIONEER MVH-350BT
xXPiotrekXx19 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Koledzy aktualnie mam chorus z wadą glosnosci i chciał bym je zmienić z tym że nie wiem czy kupować oryginał miałem na myśli takie radia jak: Chorus 2. Tylko że co godzinę by się wyłączalo Concert 1 produkcji panasonic Albo nie ori Pioneer lub jvc. Chce kupić coś do 300 zł . Co byście poradzili
Rekomendowane odpowiedzi