majuDJ Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 W niedługim czasie chciałbym odsprzedać swoje konto wraz z grą i chciałbym zapytać ile mogę za nie wołać? https://eu.battle.net/d3/pl/profile/majuDJ-2491/hero/11302826
zib0l Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 bez urazu ale noszisz przecietny sprzet , mało co warte rzeczy, ja tez pomalu sie przymierzam do konca przygody z diabełkiem... nuda, nuda nuda jedynie znajomi trzymaja mnie przy grze i uberki robimy mp10, pozdro
majuDJ Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Mnie tak gra znudziła, że pyka w nią mój brat bo mnie kompletnie nie jarcuje, wydali by jakiś dodatkowy akt do niej .
zib0l Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 prawda jest taka ze prawdziwi programisci gry Blizzard odeszli od tej firmy do konkurencji i teraz zeruja tylko na marce a slabo to wyglada trzeba czekac az nowe patche cos zmienia ale to nie bedzie predko...
snajper1998 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 kuzwa ja to sie znudzilem juz nie pamietam kiedy , to nie to samo co d 1 czy 2
blazej25 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Ja diabełka sprzedałem po miesiącu grania, nie moje klimaty niestety. A wystarczyło zrobić Diablo 2 HD ;D
rav85 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 ta gre zniszczyl dom aukcyjny i kupowanie itemow za realana kase jak by bylo tak jak w D1 i D2 to byl by hit a tak to jako fan, gre odpuscilem sobie po 2miesiacach od kupna niestety
Rekomendowane odpowiedzi