melon1 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 witam mam pewein probem ze sprzeglem w Moim autku.... gdy jade dluzej na pol sprzegle to pedal sprzegla zostaje w podlodze i musze go noga odepchnac...tak samo jest np na zgaszonym silniku gdy trzymam noge na sprzegle to pedel powolutku opada jakby sie wypomopwywal czy cos i zostaje w podlodze.... slyszalem ze moze to byc jakas pompa czy cos takiego.... mozecie koledzy pomoc co to i jak to zwalczyc?
Dev Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Pompa i wysprzeglik do sprawdzenia lub wymiany.
melon1 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2013 A moge to jakos samemu sprawdzic...a czy dam rade sam w garazowych warunkach to wymienic jak cos?? patrzalem na alegro i ten wysprzeglik jest razem z pompa??
melon1 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2013 a gdzie szukac tej pompy i wysprzeglika?? i jak sprawdzic czy to pompa czy wysprzeglik:P ??
Tobike Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 pompa jest od strony pedału a wysprzęglik w skrzyni biegów, przed robotą zaopatrz się w zestawy naprawcze, to koszt 30zł i wymień gumki, oba elementy się zużywają i nie wiadomo który jest uszkodzony.
melon1 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Juz wiem ze to na 100 % pompa.teraz mam pytanie czy ktos na forum moze zalatwic cos taniej taka pompe oczywiscie nowa??
Rekomendowane odpowiedzi