Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Klapa US Avant - wersja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurde bo zamierzam cos takiego zrobic jak w tej pomaranczowej tylko chcialbym zobaczyc jak to wyglada z kwadratowa polska tablica, czy to bedzie szpecilo czy dobrze gralo:wink:

Opublikowano

szafa tak ma:wink: i jeszcze ktos to miał na forum

Opublikowano

Kowi87 szafa ma rezana czy zmienial zreszta sam zobacze dzieki za naprowadzenie :wink:

znalazlem a to nie to co chcialem.. Szafa ma tablice na wymiar us a ja szukam na polski kwadrat :wink:

Opublikowano

kwadratowa legalna rejestracja tam nie pasuje:wink: wyglada tragicznie oddstaje poza wnęke, było gdzies foto grantowej B5

Opublikowano

No, tak jak pisałem wcześniej można sobie dorobić troche mniejszą, ale to nielegal :whistling:

Byłem w tym wydziale komunikacji w NO, i lista kryterii jaką trzeba spełnić jest gigantyczna by dostać blachy US, między innymi reszta auta też musi być ze specyfikacją US...:facepalm: Przed 2004 było trzeba tylko pokazać że zwykła nijak nie pasuje a teraz się porobiło ustaw dzięki prawu EU/Eos.

Ale i tak chyba będe rzezał, tablice sobie dorobie, najwyżej będzie troche tłumaczenia w razie kontroli.

Opublikowano
Przed 2004 było trzeba tylko pokazać że zwykła nijak nie pasuje a teraz się porobiło ustaw dzięki prawu EU/Eos.

Ale i tak chyba będe rzezał, tablice sobie dorobie, najwyżej będzie troche tłumaczenia w razie kontroli.

Mialo byvc tak pieknie.. Nie no zobaczymy jak bedzie :wink: