Przybysz Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 kurde bo zamierzam cos takiego zrobic jak w tej pomaranczowej tylko chcialbym zobaczyc jak to wyglada z kwadratowa polska tablica, czy to bedzie szpecilo czy dobrze gralo:wink:
Kowi87 Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 szafa tak ma:wink: i jeszcze ktos to miał na forum
Przybysz Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 Kowi87 szafa ma rezana czy zmienial zreszta sam zobacze dzieki za naprowadzenie znalazlem a to nie to co chcialem.. Szafa ma tablice na wymiar us a ja szukam na polski kwadrat
Kowi87 Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 kwadratowa legalna rejestracja tam nie pasuje:wink: wyglada tragicznie oddstaje poza wnęke, było gdzies foto grantowej B5
TyBucu Opublikowano 14 Maja 2013 Autor Opublikowano 14 Maja 2013 No, tak jak pisałem wcześniej można sobie dorobić troche mniejszą, ale to nielegal Byłem w tym wydziale komunikacji w NO, i lista kryterii jaką trzeba spełnić jest gigantyczna by dostać blachy US, między innymi reszta auta też musi być ze specyfikacją US... Przed 2004 było trzeba tylko pokazać że zwykła nijak nie pasuje a teraz się porobiło ustaw dzięki prawu EU/Eos. Ale i tak chyba będe rzezał, tablice sobie dorobie, najwyżej będzie troche tłumaczenia w razie kontroli.
Przybysz Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 Przed 2004 było trzeba tylko pokazać że zwykła nijak nie pasuje a teraz się porobiło ustaw dzięki prawu EU/Eos.Ale i tak chyba będe rzezał, tablice sobie dorobie, najwyżej będzie troche tłumaczenia w razie kontroli. Mialo byvc tak pieknie.. Nie no zobaczymy jak bedzie
Rekomendowane odpowiedzi