Al@n Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 czy w a4 b5 w przednich kołach łożyska są takie same we wszystkich silnikach ? bo kupiłem łożysko na allegro i nie jestem pewien czy będzie pasowało. pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedz
Al@n Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2013 raczej tak ,chyba ,że wersje wzmocnione mogą mięc inne ale watpie.np w golf II 55km 1.6diesel ma takie same łozyska jak golf gti 150km. tylko wiadomo ze w tym pierwszym dłużej one wytrzymają. na pudełku pisze 1.8 T, 2.4 i 2.5 TDI
Dev Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 eeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjj..... nie piszcie głupot wszystkie V6-ki i 1.8T AJL mają wieksze lozyska (82mm) a cała reszta od 1.6 do 1.9tdi mają 75 mm 82mm - AJL,APR,AQD, ATX,APZ,ARJ, APS,AFB,AKN, AMM,AML 75mm - AHL,ARM,ANA, ADR,APT,AFY, APU,ANB,AFF, AHU,AHH,AFN, ARG,AVG,AJM, ALZ,AVV,AWT Kolego Al@n ori nr lozyska do Twojego auta to: 4B0 498 625 na początek sprawdz srednicę zewnetrznego pierścienia lożyska
Al@n Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2013 eeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjj..... nie piszcie głupotwszystkie V6-ki i 1.8T AJL mają wieksze lozyska (82mm) a cała reszta od 1.6 do 1.9tdi mają 75 mm 82mm - AJL,APR,AQD, ATX,APZ,ARJ, APS,AFB,AKN, AMM,AML 75mm - AHL,ARM,ANA, ADR,APT,AFY, APU,ANB,AFF, AHU,AHH,AFN, ARG,AVG,AJM, ALZ,AVV,AWT Kolego Al@n ori nr lozyska do Twojego auta to: 4B0 498 625 na początek sprawdz srednicę zewnetrznego pierścienia lożyska dzięki wielkie tak właśnie myślałem i dostałem już odpowiedz od sprzedającego ze nie pasuje, muszę odesłać na wymianę i tyle
Rekomendowane odpowiedzi