psychol1986 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Witam, zakupiłem sobie samochodową ładowarkę do swojego telefonu i mam mały problem , gniazdko jest jedno a chcę jeszcze Cb radio mieć podłączone. I tu moje pytanie jak najlepiej podłączyć CB? Pociągnąć jakoś drugie gniazdko? Czy jakiś inny sposób? Wydaje mi się że drugie gniazdko jest dużo prostszą opcją...
Stichy Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zrob sobie drugie gniazdo w tunelu - z tylu pod popielniczka Ladnie wstawisz to bedzie jak ori
bell23 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Sa dostepne rozdzielacze za pare zlotych
pakotomasz Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Ja właśnie czasami używam takiego rozdzielacza. mam podwójny, ale są też np potrójne. Jechałem z takim na Chorwację, miałem wpiętą nawigację i telewizorek na zagłówek do dziecka i nie było żadnego problemu.
psychol1986 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Tak wiem że są takie rozdzielacze, ale w pewnym momencie tworzy się taka wieża ale to jest chyba rozwiązanie najtańsze
Rekomendowane odpowiedzi