Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jak to jest naprawdę z tą awaryjnością 2.0 TDI?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czesc. Mam pytanie. Przymierzam sie do kupna A4 B7 z 2006r. [koncowka roku]. Przebieg ok 120 tys. wszystko bylo regularnie robione- od znajomego. Aha i silnik 8 zaworowy. Doradzcie co robic. Kupic czy nie. Czekam na szybka odpowiedz. Mam malo czasu, zeby odpowiedziec jemu.

Dzieki

Utarguj ile się da i bierz :decayed:

Tylko bądź przygotowany na nieprzewidziane wydatki, a może będziesz szczęśliwcem i Ciebie ominą :whistling:

Opublikowano

Czesc. Dzieki za szybka odpowiedz. Chyba sie zdecyduje jednak na tego audika. Bylem dzis na gieldzie, ale nic ciekawego nie bylo. Jak byscie mogli, powiedzcie na jakie wydatki i z czym zwiazane powinienem byc przygotowany przy tym silniku 8 zaworowym.

Dzieki

Opublikowano

Wymienisz rozrząd przy okazji zerkni w jakim stanie jest zabierak pompy oleju i gniazdo ,wymienisz zabierak i smigasz :wink: oczywiście olej i filtry :wink:

Opublikowano

Bolączki, które mogą Cię pociągnąć po kieszeni to napęd pompy oleju, przysiadające głowice i co za tym idzie wysrane uszczelki pod głowicą, wyrobione gniazda pompowtrysków, problemy z DPFem......

Opublikowano

Witam. Kolejne moje pytanie odnosnie wymiany rozrzadu, naped pompy oleju, pompowtryski czy DPF- ile kosztuje dana naprawa.

Opublikowano

W BPW wymiana rozrządu połączona z planowaniem głowicy i wymianą uszczelki 3 kPLN:whistling:

Opublikowano

Ja robiłem rozrząd w ASO dostałem rabat :decayed: auto musiałem zostawić na noc ,chyba jakąś lewizne robili 2100 kompletny rozrząd :wink: DPF usuwał mi Aligator katowice (tuner) 1500 zł pucha została orginalna :wink:

Opublikowano

Czesc. Z tego co czytam to BPW nie jest takie zle. Jak ktoś mnie nie podkupi, to pewnie się zdecyduje. I będę jenym z Was. Pozdrawiam

Opublikowano

Ka mam bpw i nie narzekam... ale ori przebieg 264.000 wiec drugie tyle powinno nalatac...