hghormone Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Witam. Mam problem z moją klimatyzacją, a może tylko tak mi się wydaje. Wczoraj było ok 15 stopni na dworzu i ustawiłem sobie temp na 18 , ale ciągle wiało mi ciepłe powietrze, mimo że w kabinie było juz napewno 18 stopni, dopiero gdy ustawiłem na LO to zaczeło lecieć zimne powietrze, co dziwne gdy mialem ustawione te 18 stopni i wcisnalem gaz do dechy to z nawiewu zaczeło mi lecieć jeszcze dużo cieplejsze powietrze ? Czy to normalne ?
niewek Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Wczoraj z ciekawości to sprawdziłem, u mnie jak ustawie na 18 stopni to leciało letnie powietrze ( bardziej ciepłe niż zimne ). Natomiast dopiero jak wziąłem na LO to leciało typowo zimne powietrze. Więc myślę, że to normalne
marcin_1800 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 też się nad tym zastanawiałem, bo mam tak samo. nie jestem sam jak widać
benyA4 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Klimatronik to dosc inteligentne urzadzenie i nie bedzie nadmiernie obciazac silnika wlaczajac sprezarke jesli na zewnatrz temperatura jest nizsza od zadanej wewnatrz.
niewek Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Chociaż dziś jak już było ciepło to i przy 19 chłodziło ale to na zewnętrznym pokazywało 21 stopni
Rekomendowane odpowiedzi