niewek Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Szukam szukam i nie znalazłem. Zmieniłem sobie fotele na s-line i nie mam wiązki w podłodze dla odcinka lędźwiowego. Gdzie są przewody poprowadzone w oryginale? I druga opcja gdzie najlepiej poprowadzić te przewody ?
Marcino87 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 u Ciebie prąd idzie ze stałego najlepiej z tablicy bezpieczników go pobrać i doprowadzić do foteli a bezpiecznik zamontuj pod mce tam był w oryginale
niewek Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Pamiętasz może jakie dokładnie tam są przewody od stałego? W sobotę będę się bawił ale dobrze jest wiedzieć więcej na starcie I bezpiecznik 15A dać nie?
Marcino87 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 jeżeli same lędźwie to i 10 wystarczy najlepiej bierz od najgrubszego z tablicy czerwonego
niewek Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Ooo a jeszcze mam takie pytanie: jest coś takiego, żebym mógł się wpiąć/wkręcić w przewód bez przecinania go?? Jakaś pierdółka z ząbkami albo na śrubkę skręcaną ?
Marcino87 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 zdecydowanie lepiej jak weźmiesz lutownicę i polutujesz bedzie to zgrabniej wyglądało niż jakieś spinki czy śrubki a będzie najlepiej
niewek Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2013 To jest to co wychodzi mi najgorzej Ale cóż będę próbował ---------- Post dopisany at 17:01 ---------- Poprzedni post napisany at 17:00 ---------- Dzięki wielkie
Marcino87 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 jak źle by Ci nie wyszło to i tak będzie lepiej niż co innego powodzenia
Rekomendowane odpowiedzi