damiandeny Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Witam, Posiadam Audi A4 B8 Avant, może ktoś już zetknął się z tematem, mam czarne listwy ozdobne szyb i chciałbym wymienić na aluminiowe. czy ktoś robił już taki zabieg? ma jakieś doświadczenia? zastanawiam się czy temat jest bardzo inwazyjny, znalazłem info o B7, ale niestety na temat B8 nic nie było. Będę wdzięczny za informacje. Pozdr
wrclaguna Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Tak robiło to juz pare osób Orócz listew do wymiany sa tylne szyby dośc pracochłonna robota z rozbieraniem wszystkiego .
damiandeny Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2013 ooo to super, a zrobił ktoś jakiegoś manuala gdzie mogę szukać info? tylne szyby są do wymiany, czy trzeba je zdemontować do założenia listew?? dzięki wrclaguna za info
wrclaguna Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Manuala jako takiego nie ma do B8 . Co do szyb tylnych (bagaznik) trzeba je wyciąc listwa aluminiowa jest zintegrowana z uszczelka i szybą .
damiandeny Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2013 a jakieś info w jaki sposób to zrobić?? ---------- Post dopisany 18-04-2013 at 08:24 ---------- Poprzedni post napisany 17-04-2013 at 12:16 ---------- A może ktoś zna polecona firmę w warszawie, która mogła by zająć się wymianą tych listw? Będę wdzięczny za informacje
Rekomendowane odpowiedzi