Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

kierunki ala USA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A warunki wytrzyma tak po jednej dobie po przyklejeniu

panowie folia już zawitała na lampach wyszło ładnie jestem zadowolony z oklejenia lecz zapomniałem zrobić fotki jak mi wyszło ale zrobię w weekend jak bedę miał dostęp do autka i w sobotę rezam jeszcze aby kierunki się świeciły w tylu USA tylko teraz jest taka sprawa zakupiłem już żarówki w sklepie z częściami do aut amerykańskich i też już nabyłem kabelki i teraz jest tylko pytanie stały plus dam z pod kiery tam zapewne gdzieś go znajdę tylko teraz jest pytanie czy za przełącznikiem który zamierzam dać dawać jakiś bezpiecznik na przewodzie "+" jeśli tak to jak byście mogli mi podpowiedzieć jaki i którędy przeprowadzić przewody z kabiny do komory silnika bo jeszcze nie przeprowadzałem żadnych kabli w swoim audi i nie wiem za bardzo którędy

Opublikowano

Bezpiecznik zawsze warto dac 5A wystarczy w zupelnosc a przewody poprowadz skrzyneczka ecu tam masz super przelot do kabiny

Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

ok ale jak otworzę tą skrzyneczkę ecu to potem tylko sie składa czy jeszcze uszczelnia

Opublikowano

Uszczelke tam masz patrz tylko aby cie sie nie zagiela i bedzie cacy

Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

a no to chyba że tak bo to bedzie jedyna droga którędy dam radę przeciągnąć bo kiedyś jak mi montowali alarm to syrenę kładli pod maską i też jakoś musieli kabelki przeciągnąć

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a wykonywal ktos kierunki w inny sposub tzn montujac kawalek innego zoltego kierunku w srodek lampy np z BMW ????

Opublikowano

dzisiaj okleiłem ponownie lampy i mam nadzieję że będzie się trzymało w te mrozy teraz bo się wkurzę a tak to wygląda ale jeszcze nie na aucie bo jutro kończę rezać aby jeszcze kierunki się świeciły w stylu usa

gbcixe9t.jpg

jgrvo992.jpg

e9p3763y.jpg

Opublikowano

witam jako ze robilem bixenon postanowilem zrobic USA foto:

3e0987524b18.jpg 77c907255015.jpg eb06f0c1b688.jpg b58302fa938c.jpg 10c9da3b581d.jpg a8344ddeea26.jpg 2f4a7000a15c.jpg c1281d094762.jpg aac5e0bf890b.jpg

delikatnie paruja ale ponoc klej ma tak odparowywac pojezdze chwile i sie okaze lampy slabo wypolerowane nie mam wprawy w polerowaniu pojedzie na detaling to bedzie igla :D

brak grilla bo rowniez sie robi czarny :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

i ja też sobie nakleiłem folię oracal i mogę śmiało polecić - bardzo łatwo nakleić (na mokro), jak robi się bąbel to kawałek wystarczy odchylić i nakleić poprawnie, a na koniec tylko suszarka i koniec - 5 minut roboty na lampę

Edytowane przez dliwski

Opublikowano

dokładnie na sucho też nie ma żadnego problemu z oklejeniem i faktycznie jakiegoś dużego nakładu czasowego na to nie potrzeba

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dotarła dzisiaj do mnie pomarańczowa folia Oracal - u Was też "na sucho" wyglądała tak żarowiasto ?

15mhiy1.jpg

Opublikowano

tak :) teraz jest mocniejsza bo ma pod sobą papier - na przezroczystej lampie straci trochę koloru

Opublikowano

dokładnie tak jak kolega napisał jak zdejmiesz papier i przykleisz na lampę bedzie inaczej

Opublikowano

Panowie ten wzór, który pojawił się na poprzedniej stronie jest poprawny rozmiarowo? Wystarczy wydrukować i to wszystko? Pytam bo nie mam teraz dostępu do drukarki i nie mogę tego sprawdzić, a jeśli nie jest to mógłby ktoś wrzucić wzór w formie skanu? :)

Opublikowano

Szablon jest ok, ja drukowałem na A4 i wyciąłem z lekkim zapasem ale tylko po bokach - to co będzie od wewnętrznej strony lampy wyciąłem równo po szablonie. Lampe umyłem płynem do szkła z alko, a kleilem w garażu na wieczór żeby wyjechać dopiero po nocy i jest ok.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

dokładnie jak kolega pisze szablon jest ok tylko musisz go zapisac na kompie i dopiero drukowań bo jak byś chciał odrazu ze stronki drukować to wyjdzie mniejsze u mnie tak się działo i dopiero po zapisaniu na kompie i wtedy opcja drukuj poszło tak jak trzeba

Opublikowano

Panowie, jest gdzieś wątek jak z podłączeniem tego ?
I mam takie pytanie. Jak sie świeci ten obers i jak sie kierunek włączy to on gaśnie czy po prostu dalej świeci ?

Opublikowano

świeci

Opublikowano

Panowie, jest gdzieś wątek jak z podłączeniem tego ?

I mam takie pytanie. Jak sie świeci ten obers i jak sie kierunek włączy to on gaśnie czy po prostu dalej świeci ?

obrys cały czas świeci a jak włączysz kierunek to po prostu mocniejszcze włókno zaczyna mrugać

Opublikowano

Ok rozumiem :D
A podłączał ktoś tak żeby mieć włącznik w środku auta i gdy włącznik włączony na jedną pozycje to świeci obrys a gdy włącznik jest w drugiej pozycji to żeby obrys gasł a świecił postój ?