Gość harry19-19 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 niby prawda OGR:decayed: ---------- Post dopisany 05-06-2013 at 18:05 ---------- Poprzedni post napisany 27-05-2013 at 12:35 ---------- coś tu taka cisza hej Panie i Panowie , a propos mam pytanko , czy ktoś was jedzie na imprezę sunrise festiwal??? Sunrise Festival 2013 - poznaliśmy kolejnych DJ
kaju Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2013 Cisza cisza, ale do wieczora zrobię małą reorganizację, żeby dobrać trochu ludzi i zamknąć listę jak najszybciej się da ale to wieczorem pełne info, najpierw zjem coś, ogarnę się, podzwonię tu i tam i napiszę co i jak
klysek Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Cisza cisza, ale do wieczora zrobię małą reorganizację, żeby dobrać trochu ludzi i zamknąć listę jak najszybciej się da ale to wieczorem pełne info, najpierw zjem coś, ogarnę się, podzwonię tu i tam i napiszę co i jak only exclusive
kaju Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2013 Cisza cisza, ale do wieczora zrobię małą reorganizację, żeby dobrać trochu ludzi i zamknąć listę jak najszybciej się da ale to wieczorem pełne info, najpierw zjem coś, ogarnę się, podzwonię tu i tam i napiszę co i jak only exclusive najlepiej czekać, aż ktoś "pupcię" nadstawi do organizacji (już nie chcę wspominać o tym, że nie jestem na miejscu) , a potem padają takie teksty. Liczyłem się z tym
klysek Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Cisza cisza, ale do wieczora zrobię małą reorganizację, żeby dobrać trochu ludzi i zamknąć listę jak najszybciej się da ale to wieczorem pełne info, najpierw zjem coś, ogarnę się, podzwonię tu i tam i napiszę co i jak only exclusive najlepiej czekać, aż ktoś "pupcię" nadstawi do organizacji (już nie chcę wspominać o tym, że nie jestem na miejscu) , a potem padają takie teksty. Liczyłem się z tym nie chciałem zeby to zle zabrzmilo milo byc troszke weselej
kaju Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2013 Cisza cisza, ale do wieczora zrobię małą reorganizację, żeby dobrać trochu ludzi i zamknąć listę jak najszybciej się da ale to wieczorem pełne info, najpierw zjem coś, ogarnę się, podzwonię tu i tam i napiszę co i jak only exclusive najlepiej czekać, aż ktoś "pupcię" nadstawi do organizacji (już nie chcę wspominać o tym, że nie jestem na miejscu) , a potem padają takie teksty. Liczyłem się z tym nie chciałem zeby to zle zabrzmilo milo byc troszke weselej Spoko, ja też ciśnienie upuszczam, miałem kiepski dzień
kaju Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2013 to trza sieknac na relax Oooo bracie, odstawiłem wszelkie używki i jadę na mineralce
kaju Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2013 bąbelki Ci walą do głowy:grin: Eee tam bąbelki...
Tomasz Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 bąbelki Ci walą do głowy:grin: Eee tam bąbelki... dobra funciaki:polew:
kaju Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2013 bąbelki Ci walą do głowy:grin: Eee tam bąbelki... dobra funciaki:polew: Po dzisiejszym dniu raczej ich brak
Gość harry19-19 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 bąbelki Ci walą do głowy:grin: Eee tam bąbelki... dobra funciaki:polew: Po dzisiejszym dniu raczej ich brak poczekajcie koledzy do zlotu , zobaczycie co ja przywiozę będziecie mile zaskoczenii no mam taką nadzieję
krzysiek23 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 bąbelki Ci walą do głowy:grin: Eee tam bąbelki... dobra funciaki:polew: Po dzisiejszym dniu raczej ich brak poczekajcie koledzy do zlotu , zobaczycie co ja przywiozę będziecie mile zaskoczenii no mam taką nadzieję o ile sie on odbedzie bo widze chetnych brak
Kowi87 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 kaju moze jednak podziałaj z tą ceną żeby ja maxymalnie zbić, żarcie we własnym zakresie mozemy zrobić przecież, grile pizzerie te sprawy, a tam zaklepać nocleg, bo faktycznie kto miał sie zapisac to sie zapisał i sądze że juz nikt nie przybędzie... bo nie widac nawet pytań żadnych, albo kurfa wynajmijmy pole namiotowe jak mają ---------- Post dopisany at 14:53 ---------- Poprzedni post napisany at 14:52 ---------- odbyć sie musi, jak nie wypali w tym hotelu to nad jakieś jeziorko i biwak klubowy:grin: z najebką jednego wieczoru:grin: no jakieś wody tam musza być, bo jednak fajnie by było poznać ekipe:naughty:
Arkadiush Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 z Wlkp planujemy wlecieć do was tylko na % :wink:bo w sobote work niektórzy mają
kaju Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2013 Dobra Panowie. Zlot miałem odwoływać i prawdę powiedziawszy jestem w stanie to zrobić, jeśli się jakoś nie zorganizujemy - propozycja pola namiotowego mi się za***iście podoba, ale niestety nie znam żadnego w okolicy. Moja propozycja taka: rezygnujemy z piątku, a robimy tylko sobotę z noclegiem do niedzieli - można doyebać w sobote, a w niedzielę po prostu później się rozjechać - wtedy cena na dzień dobry spada o 100+ od osoby. Z żarciem możemy ograniczyć, tylko teraz mamy kilka osób dojeżdżających z dzieciakami - sami rozumiecie, co mam na myśli. Dla nich po prostu mogę zorganizować posiłek specjalny i darmowy, a reszta zaopatrzy się jakoś po swojemu - dogadajmy się, bo na prawdę jestem troszkę podłamany tym, co się tutaj wydarzyło Kowi, tego popołudnia zrobię wstępną reorganizację, jeśli będzie akceptacja zapisanych, no to ciągniemy to dalej. Pytanie teraz kto jedzie na Nyse, czy mógłby kogoś stamtąd wyhaczyć - byłoby za***iście, gdyby dobić do tych 120 osób, jak mi kazał zrobić Cuber. Wstępnie jak licze z pamięci cennika, to jeden nocleg+grill wieczorem i śniadanie rano, to by wyszło około 140-150 od łebka - myślę, żę to nie jest kuźwa dużo, oczywiście nadal aktualne są gifty od sponsorów, których udało mi się podłapać (mapet, sick-stickers i kilku innych). Ktoś jakies propozycje, pytania?
Gość harry19-19 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 musi być, proszę jak najwięcej chętnych , minimalne przynajmniej 40 osób tyle ile jest a maksymalnie to może być 120 i więcej , ludzie jeszcze w takim hotelu i za kasę no i wliczoną z żarciem to moim zdaniem warto jechać odgarnijcie jak najwięcej im więcej nas tym lepiej proste , chociaż mam ponad 500 kilosów ja i tak jadę mimo to ,że jest plaża i jezioro jest co odpoczywać i pooglądać 0000 no cudo noo nic tylko jechać , oby tylko pogoda była piękna ja tego najbardziej oczekuję ---------- Post dopisany at 18:12 ---------- Poprzedni post napisany at 18:09 ---------- Dobra Panowie. Zlot miałem odwoływać i prawdę powiedziawszy jestem w stanie to zrobić, jeśli się jakoś nie zorganizujemy - propozycja pola namiotowego mi się za***iście podoba, ale niestety nie znam żadnego w okolicy. Moja propozycja taka: rezygnujemy z piątku, a robimy tylko sobotę z noclegiem do niedzieli - można doyebać w sobote, a w niedzielę po prostu później się rozjechać - wtedy cena na dzień dobry spada o 100+ od osoby. Z żarciem możemy ograniczyć, tylko teraz mamy kilka osób dojeżdżających z dzieciakami - sami rozumiecie, co mam na myśli. Dla nich po prostu mogę zorganizować posiłek specjalny i darmowy, a reszta zaopatrzy się jakoś po swojemu - dogadajmy się, bo na prawdę jestem troszkę podłamany tym, co się tutaj wydarzyło Kowi, tego popołudnia zrobię wstępną reorganizację, jeśli będzie akceptacja zapisanych, no to ciągniemy to dalej. Pytanie teraz kto jedzie na Nyse, czy mógłby kogoś stamtąd wyhaczyć - byłoby za***iście, gdyby dobić do tych 120 osób, jak mi kazał zrobić Cuber. Wstępnie jak licze z pamięci cennika, to jeden nocleg+grill wieczorem i śniadanie rano, to by wyszło około 140-150 od łebka - myślę, żę to nie jest kuźwa dużo, oczywiście nadal aktualne są gifty od sponsorów, których udało mi się podłapać (mapet, sick-stickers i kilku innych). Ktoś jakies propozycje, pytania? kolego to ty jedziesz na zlot do Nysy ??? , kiedy jutro w sobotę zamierzasz tam być , wiesz ja też tam śmigam
kaju Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2013 harry, ja wszystkim steruję i załatwiam z Londynu - tutaj się aktualnie znajduję, wszystko załatwiam telefonicznie... do Nysy nie jadę, a w PL będę za równe dwa tygodnie raptem na jeden dzień, potem dopiero na zlot. ---------- Post dopisany at 16:39 ---------- Poprzedni post napisany at 16:26 ---------- Dobra Panowie i Panie, zapraszam do zapoznania się z pierwszym postem
przemciotorun Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 niewazne......... napisalismy w tym samym czasie....
Rekomendowane odpowiedzi