Skocz do zawartości
IGNOROWANY

XIII Ogólnopolski Zlot Audi A4 Klub Polska 3-4.08.2013 Ostrów Wielkopolski

Rekomendowane odpowiedzi

Gość harry19-19
Opublikowano

niby prawda OGR:decayed::grin:

---------- Post dopisany 05-06-2013 at 18:05 ---------- Poprzedni post napisany 27-05-2013 at 12:35 ----------

coś tu taka cisza hej Panie i Panowie :D:) , a propos mam pytanko , czy ktoś was jedzie na imprezę sunrise festiwal???

Sunrise Festival 2013 - poznaliśmy kolejnych DJ

Opublikowano

Cisza cisza, ale do wieczora zrobię małą reorganizację, żeby dobrać trochu ludzi i zamknąć listę jak najszybciej się da :wink: ale to wieczorem pełne info, najpierw zjem coś, ogarnę się, podzwonię tu i tam i napiszę co i jak :hi:

Opublikowano
Cisza cisza, ale do wieczora zrobię małą reorganizację, żeby dobrać trochu ludzi i zamknąć listę jak najszybciej się da :wink: ale to wieczorem pełne info, najpierw zjem coś, ogarnę się, podzwonię tu i tam i napiszę co i jak :hi:

only exclusive :grin:

Opublikowano

:facepalm: najlepiej czekać, aż ktoś "pupcię" nadstawi do organizacji (już nie chcę wspominać o tym, że nie jestem na miejscu) , a potem padają takie teksty. Liczyłem się z tym :decayed:

Opublikowano

:facepalm: najlepiej czekać, aż ktoś "pupcię" nadstawi do organizacji (już nie chcę wspominać o tym, że nie jestem na miejscu) , a potem padają takie teksty. Liczyłem się z tym :decayed:

nie chciałem zeby to zle zabrzmilo milo byc troszke weselej :wink:

Opublikowano

nie chciałem zeby to zle zabrzmilo milo byc troszke weselej :wink:

Spoko, ja też ciśnienie upuszczam, miałem kiepski dzień :wink:

Opublikowano

to trza sieknac :drinks: na relax :decayed:

Opublikowano
to trza sieknac :drinks: na relax :decayed:

Oooo bracie, odstawiłem wszelkie używki i jadę na mineralce :whistling:

Opublikowano

bąbelki Ci walą do głowy:grin:

Opublikowano

Eee tam bąbelki... :wink:

Opublikowano

dobra funciaki:polew:

Opublikowano

Po dzisiejszym dniu raczej ich brak :wink:

Gość harry19-19
Opublikowano

poczekajcie koledzy do zlotu , zobaczycie co ja przywiozę :D:) będziecie mile zaskoczenii :whistling: no mam taką nadzieję :decayed:

Opublikowano

poczekajcie koledzy do zlotu , zobaczycie co ja przywiozę :D:) będziecie mile zaskoczenii :whistling: no mam taką nadzieję :decayed:

o ile sie on odbedzie bo widze chetnych brak

Opublikowano

kaju moze jednak podziałaj z tą ceną żeby ja maxymalnie zbić, żarcie we własnym zakresie mozemy zrobić przecież, grile pizzerie te sprawy, a tam zaklepać nocleg, bo faktycznie kto miał sie zapisac to sie zapisał i sądze że juz nikt nie przybędzie... bo nie widac nawet pytań żadnych, albo kurfa wynajmijmy pole namiotowe jak mają:grin:

---------- Post dopisany at 14:53 ---------- Poprzedni post napisany at 14:52 ----------

odbyć sie musi, jak nie wypali w tym hotelu to nad jakieś jeziorko i biwak klubowy:grin: z najebką jednego wieczoru:grin: no jakieś wody tam musza być, bo jednak fajnie by było poznać ekipe:naughty:

Opublikowano

z Wlkp planujemy wlecieć do was tylko na % :wink:bo w sobote work niektórzy mają :facepalm:

Opublikowano

Dobra Panowie. Zlot miałem odwoływać i prawdę powiedziawszy jestem w stanie to zrobić, jeśli się jakoś nie zorganizujemy - propozycja pola namiotowego mi się za***iście podoba, ale niestety nie znam żadnego w okolicy. Moja propozycja taka: rezygnujemy z piątku, a robimy tylko sobotę z noclegiem do niedzieli - można doyebać w sobote, a w niedzielę po prostu później się rozjechać - wtedy cena na dzień dobry spada o 100+ od osoby. Z żarciem możemy ograniczyć, tylko teraz mamy kilka osób dojeżdżających z dzieciakami - sami rozumiecie, co mam na myśli. Dla nich po prostu mogę zorganizować posiłek specjalny i darmowy, a reszta zaopatrzy się jakoś po swojemu - dogadajmy się, bo na prawdę jestem troszkę podłamany tym, co się tutaj wydarzyło :doh: Kowi, tego popołudnia zrobię wstępną reorganizację, jeśli będzie akceptacja zapisanych, no to ciągniemy to dalej. Pytanie teraz kto jedzie na Nyse, czy mógłby kogoś stamtąd wyhaczyć - byłoby za***iście, gdyby dobić do tych 120 osób, jak mi kazał zrobić Cuber. Wstępnie jak licze z pamięci cennika, to jeden nocleg+grill wieczorem i śniadanie rano, to by wyszło około 140-150 od łebka - myślę, żę to nie jest kuźwa dużo, oczywiście nadal aktualne są gifty od sponsorów, których udało mi się podłapać (mapet, sick-stickers i kilku innych). Ktoś jakies propozycje, pytania? :whistling:

Gość harry19-19
Opublikowano

musi być, proszę jak najwięcej chętnych :) , minimalne przynajmniej 40 osób tyle ile jest a maksymalnie to może być 120 i więcej , ludzie jeszcze w takim hotelu i za kasę no i wliczoną z żarciem to moim zdaniem warto jechać odgarnijcie jak najwięcej :decayed: im więcej nas tym lepiej :banan: proste , chociaż mam ponad 500 kilosów ja i tak jadę mimo to ,że jest plaża i jezioro jest co odpoczywać i pooglądać 0000 no cudo noo nic tylko jechać , oby tylko pogoda była piękna ja tego najbardziej oczekuję :decayed:

---------- Post dopisany at 18:12 ---------- Poprzedni post napisany at 18:09 ----------

Dobra Panowie. Zlot miałem odwoływać i prawdę powiedziawszy jestem w stanie to zrobić, jeśli się jakoś nie zorganizujemy - propozycja pola namiotowego mi się za***iście podoba, ale niestety nie znam żadnego w okolicy. Moja propozycja taka: rezygnujemy z piątku, a robimy tylko sobotę z noclegiem do niedzieli - można doyebać w sobote, a w niedzielę po prostu później się rozjechać - wtedy cena na dzień dobry spada o 100+ od osoby. Z żarciem możemy ograniczyć, tylko teraz mamy kilka osób dojeżdżających z dzieciakami - sami rozumiecie, co mam na myśli. Dla nich po prostu mogę zorganizować posiłek specjalny i darmowy, a reszta zaopatrzy się jakoś po swojemu - dogadajmy się, bo na prawdę jestem troszkę podłamany tym, co się tutaj wydarzyło :doh: Kowi, tego popołudnia zrobię wstępną reorganizację, jeśli będzie akceptacja zapisanych, no to ciągniemy to dalej. Pytanie teraz kto jedzie na Nyse, czy mógłby kogoś stamtąd wyhaczyć - byłoby za***iście, gdyby dobić do tych 120 osób, jak mi kazał zrobić Cuber. Wstępnie jak licze z pamięci cennika, to jeden nocleg+grill wieczorem i śniadanie rano, to by wyszło około 140-150 od łebka - myślę, żę to nie jest kuźwa dużo, oczywiście nadal aktualne są gifty od sponsorów, których udało mi się podłapać (mapet, sick-stickers i kilku innych). Ktoś jakies propozycje, pytania? :whistling:

kolego to ty jedziesz na zlot do Nysy ??? , kiedy jutro w sobotę zamierzasz tam być , wiesz ja też tam śmigam :D

Opublikowano

harry, ja wszystkim steruję i załatwiam z Londynu - tutaj się aktualnie znajduję, wszystko załatwiam telefonicznie... :whistling: do Nysy nie jadę, a w PL będę za równe dwa tygodnie raptem na jeden dzień, potem dopiero na zlot.

---------- Post dopisany at 16:39 ---------- Poprzedni post napisany at 16:26 ----------

Dobra Panowie i Panie, zapraszam do zapoznania się z pierwszym postem :naughty:

Opublikowano

niewazne......... napisalismy w tym samym czasie....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...