Arkadiush Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 w piątek coś organizujecie ? ---------- Post dopisany at 21:00 ---------- Poprzedni post napisany at 20:59 ---------- no ja to bede, staram sie na 100% być To dobrze.Może w Piątek byś zawitał z ekipą.Zorganizowało by się jakiegoś grilla. Z mojej mańki chyba tylko mrogal jedzie:whistling: takze ekipa bidna, a moi znajomi "z podwórka" nie bardzo jaraja sie takim klimatem, próbowałem jakieś d*py namówić, ale mówia mi że mam za stare auto YEBANE BLAHARY:facepalm::polew::polew: Kowi mało bedziesz miał w Ostrowie d*p ?
Duds Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Za taki prajs to może i ja się skuszę, bo planuję góry/morze w wakacje, ale tyle to skołuję Odpuszczę jakiegoś moda i tyle Muszę pogadać z drugą połówką I przede wszystkim dowiedzieć się kiedy mam poprawkę, bo ujebałem egzamin nie do zdania i pewnie będę miał przynajmniej kilka poprawek, bo tak u tej baby jest i tego nie przeskoczę
Kowi87 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 w piątek coś organizujecie ?---------- Post dopisany at 21:00 ---------- Poprzedni post napisany at 20:59 ---------- no ja to bede, staram sie na 100% być To dobrze.Może w Piątek byś zawitał z ekipą.Zorganizowało by się jakiegoś grilla. Z mojej mańki chyba tylko mrogal jedzie:whistling: takze ekipa bidna, a moi znajomi "z podwórka" nie bardzo jaraja sie takim klimatem, próbowałem jakieś d*py namówić, ale mówia mi że mam za stare auto YEBANE BLAHARY:facepalm::polew::polew: Kowi mało bedziesz miał w Ostrowie d*p ? a bo ja wiem co tam za d*py:grin:
Arkadiush Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 w piątek coś organizujecie ?---------- Post dopisany at 21:00 ---------- Poprzedni post napisany at 20:59 ---------- no ja to bede, staram sie na 100% być To dobrze.Może w Piątek byś zawitał z ekipą.Zorganizowało by się jakiegoś grilla. Z mojej mańki chyba tylko mrogal jedzie:whistling: takze ekipa bidna, a moi znajomi "z podwórka" nie bardzo jaraja sie takim klimatem, próbowałem jakieś d*py namówić, ale mówia mi że mam za stare auto YEBANE BLAHARY:facepalm::polew::polew: Kowi mało bedziesz miał w Ostrowie d*p ? a bo ja wiem co tam za d*py:grin: to kupisz gumy i spokój :kox:a w Ostrowie całkiem całkiem d*py
Maxcudo Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 to kupisz gumy i spokój :kox:a w Ostrowie całkiem całkiem d*py
WhyMe? Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Karol jutro wydrukuję parę kartek i na parę drzew przywalę
kaju Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2013 Karol jutro wydrukuję parę kartek i na parę drzew przywalę Kowi, zapodaj ten zmieniony, nie zapomnij o dacie
WhyMe? Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Niech Piotrek wrzuci to ja z rana jeszcze skoczę do drukarni
Arkadiush Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 to kupisz gumy i spokój :kox:a w Ostrowie całkiem całkiem d*py żartuje
kaju Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2013 Naniesione info kontaktowehttp://s13.postimg.org/li29zr2jn/plakat.jpg Ładnie, ale daty nie zmieniłeś
Arkadiush Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 http://s18.postimg.org/4hq6ihcvp/plakat.jpg
mrogal Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Panowie wypowiadać się o nowej propozycji Karola.Dla mnie osobiście 2 dni to mało zleci jak z bata strzelił.Pierwszy plan zdecydowanie lepszy,urlopu prawdopodobnie nie dostanę ale mam wyjeb...e i idę na zwolnienie a na zlot przyjadę.Jest jeszcze trochę czasu to można kasy trochę doskładać i być zadowolonym w pełni ze zlotu.Karol określ dokładniejszy termin do kiedy i zamykaj listę bo będziemy tak się zastanawiać do śmierci i nic z tego nie wyjdzie. jesli komus malo dni to niech sobie dorezerwuje przed czy po terminie tak jak to ma miejsce w bukowinie. ja pisalem do kajora dlaczego co i jak . 130 dla mnie ok co do przyjazdu wczesniej podchodzi mnie trzeba bedzie sie usmiechnac do Martyny niech pomiorow na ogrodzie na sniadanie sobotnie nazbiera
kaju Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2013 Panowie wypowiadać się o nowej propozycji Karola.Dla mnie osobiście 2 dni to mało zleci jak z bata strzelił.Pierwszy plan zdecydowanie lepszy,urlopu prawdopodobnie nie dostanę ale mam wyjeb...e i idę na zwolnienie a na zlot przyjadę.Jest jeszcze trochę czasu to można kasy trochę doskładać i być zadowolonym w pełni ze zlotu.Karol określ dokładniejszy termin do kiedy i zamykaj listę bo będziemy tak się zastanawiać do śmierci i nic z tego nie wyjdzie. jesli komus malo dni to niech sobie dorezerwuje przed czy po terminie tak jak to ma miejsce w bukowinie. ja pisalem do kajora dlaczego co i jak . 130 dla mnie ok co do przyjazdu wczesniej podchodzi mnie trzeba bedzie sie usmiechnac do Martyny niech pomiorow na ogrodzie na sniadanie sobotnie nazbiera Paczcie go, już kombinuje mi się do żony uśmiechnąć ---------- Post dopisany at 21:37 ---------- Poprzedni post napisany at 21:37 ---------- kolejny który u mnie był i wie, że za folią trochę miejsca na namioty jest
przemciotorun Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 mowisz o tej folii z tylnej klapy
kaju Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2013 mowisz o tej folii z tylnej klapy tylna klapa - wierz mi lub nie - nadal spisuje się za***iście
Rekomendowane odpowiedzi