cymek28 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Panowie wypowiadać się o nowej propozycji Karola.Dla mnie osobiście 2 dni to mało zleci jak z bata strzelił.Pierwszy plan zdecydowanie lepszy,urlopu prawdopodobnie nie dostanę ale mam wyjeb...e i idę na zwolnienie a na zlot przyjadę.Jest jeszcze trochę czasu to można kasy trochę doskładać i być zadowolonym w pełni ze zlotu.Karol określ dokładniejszy termin do kiedy i zamykaj listę bo będziemy tak się zastanawiać do śmierci i nic z tego nie wyjdzie. jesli komus malo dni to niech sobie dorezerwuje przed czy po terminie tak jak to ma miejsce w bukowinie. ja pisalem do kajora dlaczego co i jak . 130 dla mnie ok co do przyjazdu wczesniej podchodzi mnie trzeba bedzie sie usmiechnac do Martyny niech pomiorow na ogrodzie na sniadanie sobotnie nazbiera No to trzeba Marcin się konkretnie umówić i zjechać 2 sierpnia.Mnie to pasi.
mrogal Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Panowie wypowiadać się o nowej propozycji Karola.Dla mnie osobiście 2 dni to mało zleci jak z bata strzelił.Pierwszy plan zdecydowanie lepszy,urlopu prawdopodobnie nie dostanę ale mam wyjeb...e i idę na zwolnienie a na zlot przyjadę.Jest jeszcze trochę czasu to można kasy trochę doskładać i być zadowolonym w pełni ze zlotu.Karol określ dokładniejszy termin do kiedy i zamykaj listę bo będziemy tak się zastanawiać do śmierci i nic z tego nie wyjdzie. jesli komus malo dni to niech sobie dorezerwuje przed czy po terminie tak jak to ma miejsce w bukowinie. ja pisalem do kajora dlaczego co i jak . 130 dla mnie ok co do przyjazdu wczesniej podchodzi mnie trzeba bedzie sie usmiechnac do Martyny niech pomiorow na ogrodzie na sniadanie sobotnie nazbiera No to trzeba Marcin się konkretnie umówić i zjechać 2 sierpnia.Mnie to pasi. pod namiot
cymek28 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Panowie wypowiadać się o nowej propozycji Karola.Dla mnie osobiście 2 dni to mało zleci jak z bata strzelił.Pierwszy plan zdecydowanie lepszy,urlopu prawdopodobnie nie dostanę ale mam wyjeb...e i idę na zwolnienie a na zlot przyjadę.Jest jeszcze trochę czasu to można kasy trochę doskładać i być zadowolonym w pełni ze zlotu.Karol określ dokładniejszy termin do kiedy i zamykaj listę bo będziemy tak się zastanawiać do śmierci i nic z tego nie wyjdzie. jesli komus malo dni to niech sobie dorezerwuje przed czy po terminie tak jak to ma miejsce w bukowinie. ja pisalem do kajora dlaczego co i jak . 130 dla mnie ok co do przyjazdu wczesniej podchodzi mnie trzeba bedzie sie usmiechnac do Martyny niech pomiorow na ogrodzie na sniadanie sobotnie nazbiera No to trzeba Marcin się konkretnie umówić i zjechać 2 sierpnia.Mnie to pasi. pod namiot Obojętnie.
krzysiek23 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 ja tez moglbym byc od piatku jak co bo 2 niecale dni to malo
mrogal Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 ja tez moglbym byc od piatku jak co bo 2 niecale dni to malo noto jak Kajowaci sie zgodza rozjebiemy sie u nich z namiotami w piatek i biba
Kowi87 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 to pewnie i ja dołącze na piąteczek co bym sam nie leciał z lubelskiego w sobote:grin:
kaju Opublikowano 8 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2013 ja tez moglbym byc od piatku jak co bo 2 niecale dni to malo noto jak Kajowaci sie zgodza rozjebiemy sie u nich z namiotami w piatek i biba Ja nie mam nic przeciwko, z Martyną zagadam z w tym temacie, za 2 tygodnie niecałe jestem w PL na jeden dzień, to ogarnę ile miejsca bym miał dokładnie na auta i na namioty
danielo Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Jak pod namioty to ja odpadam mam roczne dziecko.
kaju Opublikowano 8 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2013 Jak pod namioty to ja odpadam mam roczne dziecko. patrz pierwszy post danielo
Kowi87 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Jak pod namioty to ja odpadam mam roczne dziecko. plan zlotu docelowy sie nie zmienia, wykroiliśmy jeden dzień bo zachecic wiekszą liczbe zlotowiczów, w zamian tego jest taniej i piątek w opcji pod namiotem
Kowi87 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 dawaj, to zlot ogólnopolski a nie zlot battalionu:hi:
kaju Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2013 Kozy przyjmujecie ? :grin: Dawaj, będzie co na grilu piec
Arkadiush Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Kozy przyjmujecie ? :grin: Dawaj, będzie co na grilu piec spoko koza będzie
kaju Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2013 Kozy przyjmujecie ? :grin: Dawaj, będzie co na grilu piec spoko koza będzie No to zapraszam na PW
Arkadiush Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Kozy przyjmujecie ? :grin: Dawaj, będzie co na grilu piec spoko koza będzie No to zapraszam na PW Kaju negocjuje jeszcze także odezwę się A będzie można starać się o klubowicza?
kaju Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2013 A będzie można starać się o klubowicza? To nie ma nic wspólnego ze zlotem, na to sa kryteria, które musisz spełnić.
Arkadiush Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 A będzie można starać się o klubowicza? To nie ma nic wspólnego ze zlotem, na to sa kryteria, które musisz spełnić. wiem się śmieje :wink:na Poznańskim kompletujemy ekipę itp to zapisać się zapiszemy:wink:
Duds Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Ja, jeśli przekonam drugą połówkę to też nie przyjadę jednym autem tylko więcej
Rekomendowane odpowiedzi