witjacrf Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Witam. Dzisiaj zauważyłem dwa defekty na moim lakierze poprostu rysy. Traktowałem je pastą tempo no ale niestety nic to nie dało. Pytanie do was czy polerka maszyną polerską całego samochodu jak i tych 2 rys coś pomoże? A może macie jakiś inny sposób? Poniżej foto jak to wygląda: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Prezes870 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Ta pierwsza w dużym stopniu zejdzie ale minimalnie raczej będzie pewnie widać a ta poniżej w całości zejdzie bez problemu ; )
misar28 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Dokładnie jak Prezes napisał ,pierwsza to białe to podkładzik ---------- Post dopisany at 19:18 ---------- Poprzedni post napisany at 18:57 ---------- Drugą p 2500 na mokro papierkiem zmatuj i pastą np:g3 maszynową polerką(z dużą ilością wody),pierwszą spróbuj trochę bazy w tą rysę zalać(np:zapałką),p 2500 na klocku zmatuj tylko nie za dużo i pasta np: g3 maszynowo(dużo wody).Jak pasta wszystkiego nie wybierze to nie będzie się rzucać w oczy
rafal9119 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 panowie zamierzam oddac auto na polerke maszynowa i mam takie pytanie ile to wytrzyma? czy po umyciu auto polerka zejdzie?
misar28 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Polerka to odświeżenie lakieru nawierzchniowego,lekkie go (zdarcie) w celu niwelacji np:rys i po myciu nie zejdzie:)chyba ,że masz na myśli nabłyszczanie jakimś woskiem lub preparatem
rafal9119 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 a orientujesz sie jaki bedzie koszt takiej polerki.. pytam bo ostatnio kumpel kupił auto i sie za***iście swieciło ,lakier jak nowy i jak byłem z nim to cos mi tu nie grało kazałem jechac przy sprzedajacym go umyc ale on twierdził ze to jest ori lakier bez polerki , po paru umyciach auta okazało sie jakie te auto jest naprawde. i stad moje pytanie czy jest sens takiej polerki
misar28 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Taką polerkę to sam zrobisz kupujesz pastę i jakiś wosk i heja ale po paru.. myciach będzie to samo.Ceny w zależności, podjedź do dobrego lakiernika i popytaj
witjacrf Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Polerka b6 avant u mnie kosztuje 300zl. Sent from my iPhone using Tapatalk?
Rekomendowane odpowiedzi