rosool88 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Witam serdecznie, założyłem ten temat gdyż nie udało mi się znaleźć w googlach ani na forum(być może za mało się starałem:wink: ) sposobu w jaki można zamontować owe końcówki. Przymierzam się do kupna i chciałbym uzyskać kilka porad technicznych związanych z tym kosmetycznym zabiegiem. W mojej A4 b6 mam dwururkę od A6 2.5 Tdi, końcówki są zagięte w dół, dlatego nie bardzo wiem jak można by się za to zabrać. każda wskazówka mile widziana:wink: pozdrawiam
kkam Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 musisz obciąć obecne końcówki(zostawiasz kilka cm od puchy) i wspawać nowe końcówki
12pawel12 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 albo wstawić przelotowe tłumiki z końcówkami fi 90 i do efektu wizualnego dołączy efekt akustyczny
rosool88 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2013 a powiedzcie mi jeszcze panowie, skoro mam ropniaka i jasny lakier to nie będzie smolić zderzaka??? bo obecne końcówki są zagięte w dół, a nie wyobrażam sobie sytuacji, gdzie takie ładne ulterki będą smutnie opadać
grzes1150 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 a powiedzcie mi jeszcze panowie, skoro mam ropniaka i jasny lakier to nie będzie smolić zderzaka??? bo obecne końcówki są zagięte w dół, a nie wyobrażam sobie sytuacji, gdzie takie ładne ulterki będą smutnie opadać Końcówki będą zawsze zakopcone ale tył powinien być czysty
rosool88 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2013 dzięki za pomoc w takim razie:wink: pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi