Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Audi A4 B6 Avant 1.9 TDI-Czarnula by Pablos87

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich klubowiczów chciałem przedstawić wam moje wymarzone pierwsze Audi :tongue4:

Więc:

Audi A4 Avant 1.9 TDI, 6-cio biegowy 130 KM

Rok: 2003

Kolor:Schwarz L041

Koło:Alu 16" Ori Audi, opona 205/55/16 Goodyear

Na zime też 16" na stali

Wyposażenie standardowe jak na Audi:

- Elektryczne szyby 2szt.

- Elektryczne lusterka

- Manualna 6 biegowa skrzynia

- Wspomaganie kierownicy

- Centralny zamek z pilota

- ABS, ESP

- Regulacja kierownicy w 2 płaszczyznach

- Klimatyzacja automatyczna dwustrefowa

- Radio z CD Audi Chorus + zmieniarka na 6cd

- Immobiliser

- Poduszka powietrzna 6szt.

- Skórzana kierownica

- El. regulowane podparcia kręgosłupa w siedzeniach kierowcy i pasażera

- Halogeny

-tempomat

Plany:

-przyciemnienie tylnych szyb tak gdzieś w 15 % -zrobione

-lekka gleba ale to w dalszych planach jak juz sie namówie :)

-grill w czarny mat oprócz znaczka Audi-zrobione

Na chwile obecą auto ma turbine po regeneracji (taki peszek po zakupie), obecnie stoi w warsztacie i robiony ma zestaw startowy tzn. kompletny rozrząd, wszystkie filtry, olej Castrol 5w 30, sprawdzenie klimy i wymiana łożyska na alternatorze bo je dosc słychac. Na dniach odbiore i pozostanie mi sie cieszyc z jazdy.Wiadomo auto z zew nie jest idealne rysy są ale to już moja głowa żeby je wyeliminowac w następnych tygodniach. Nowe dywaniki zamówione jak dojadą to sie pochwale :smiley: Z pierdół jeszcze wymieniłem zamykanie schowka trójkąta w bagaju bo latał i nowe Ori gumki pod osłone silnikai i nowe wycieraczki Boscha. Aha i jeszcze jedno klubowe ramki już wiszą na aucie :radocha: Pozostaje dbać i piescic bo jest o co.

f81169f6b5393f50med.jpg

97440dc714c8b8e5med.jpg

c18bbe538c6c27fbmed.jpg

7a3f915231ba6ccemed.jpg

6f3c965557fccf2emed.jpg

Pozdrawiam :smiley:

Opublikowano

Ładny czarnuch tez chciałem kupić w takim kolorze ale się nie trafił :smiley: dobra baza na dalsze mody

Opublikowano

ładnie ładnie :) widzę że środa Wlkp niedaleko do Poznania i Wrześni ;)

Opublikowano
  • Autor
Ładny czarnuch tez chciałem kupić w takim kolorze ale się nie trafił :smiley: dobra baza na dalsze mody

Dzięki :) Na kolor nie patrzałem przed zakupem, ale fajnie ze czarny trudny w utrzymaniu ale czarny to czarny. W tym tygodniu powinna być ciemna szybka i dzisiaj mi dywaniki dotarły zrobie fote na aucie na czasie.

---------- Post dopisany at 15:50 ---------- Poprzedni post napisany at 15:49 ----------

Zgadza sie :wink4: Jak bedzie jakis spot to postaram sie wpasc :)

---------- Post dopisany 25-04-2013 at 13:55 ---------- Poprzedni post napisany 23-04-2013 at 15:50 ----------

Dziś listonosz mi miły prezent doniósł :dance: i dziś sie znajdzie na aucie :smiley:f50bca2276396328m.jpg

Opublikowano

Szkoda trochę ze nie Q, ale ważne żeby był bezawaryjny.

:quattro: zawsze można dołożyć :decayed:

Załóż większe kapcie, 18". Po glebie będzie się jeszcze lepiej prezentował :)

Powodzenia w dalszych modach :hi:

Opublikowano
  • Autor

17 by mi wystarczylo i lekka gleba ale to w dalszych planach :smiley:

Opublikowano

fajna czarnula :decayed:, bezawaryjności życzę i powodzenia w modach :wink:

na 17'' będzie :thumbup1: choć na 18'' wiadomo że auto prezentuje się lepiej, pytanie tylko co z komfortem? :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

I wiekszy Alu to komfort mniejszy pewnie zalezy jeszcze od profilu ale skoro 18 to pewnie wypadaloby niski miec. Za wszystko dzieki :)

Opublikowano

Dzięki :) Na kolor nie patrzałem przed zakupem, ale fajnie ze czarny trudny w utrzymaniu ale czarny to czarny. W tym tygodniu powinna być ciemna szybka i dzisiaj mi dywaniki dotarły zrobie fote na aucie na czasie.

---------- Post dopisany at 15:50 ---------- Poprzedni post napisany at 15:49 ----------

Zgadza sie :wink4: Jak bedzie jakis spot to postaram sie wpasc :)

---------- Post dopisany 25-04-2013 at 13:55 ---------- Poprzedni post napisany 23-04-2013 at 15:50 ----------

Dziś listonosz mi miły prezent doniósł :dance: i dziś sie znajdzie na aucie :smiley:http://images36.fotosik.pl/459/f50bca2276396328m.jpg

zawsze można coś na Wrześni zorganizować:wink:

Opublikowano

Czarnuchy są fajne ale cholernie często trzeba je myć żeby należycie się prezentowały :kwasny: coś o tym wiem :decayed:

a grill kiedy psikasz? :decayed:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

zawsze można coś na Wrześni zorganizować:wink:

Oczywiscie ze mozna :wink:

---------- Post dopisany at 12:02 ---------- Poprzedni post napisany at 11:59 ----------

Czarnuchy są fajne ale cholernie często trzeba je myć żeby należycie się prezentowały :kwasny: coś o tym wiem :decayed:

a grill kiedy psikasz? :decayed:

Dokładnie utrzymanie to porażka i rysy strasznie widac na czarnym :kwasny: Jak dojdzie spray to psikne czekają za towarem bo nie mieli akurat. Jak bedzie ogarniete to pokaże foto :cheesy:

---------- Post dopisany 29-04-2013 at 11:48 ---------- Poprzedni post napisany 27-04-2013 at 12:02 ----------

Foto z nowymy dywanikami i przełącznikiem świateł :wink4:

2d6497c8444a880fm.jpg

---------- Post dopisany 10-05-2013 at 11:37 ---------- Poprzedni post napisany 29-04-2013 at 11:48 ----------

I szybki sie sciemniły jak było w planach, jak wybierałem folie wydawala sie jasniejsza ,a wyszlo tak troszke ciemno ale trudno juz nic nie zrobie. Lepszej jakosci foty zapodam jak pomaluje grill :wink:

b37f0ae2e948e566m.jpg

aa03e5e73eb0cbc0m.jpg

Opublikowano

przednie tez masz przyciemnione?:wink:

Opublikowano
  • Autor
przednie tez masz przyciemnione?:wink:

Przód nie jest chociaz na pierwszym zdjeciu tak sie wydaje. Rozwazalem to ale jednak odpuscilem nie chce calego czarnego miec :wink4:

Opublikowano

Rzeczywiście bardzo ciemne wyszły ale mi się akurat to podoba :wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

21de56a144ba32a8m.jpg

W koncu dotarł :dance: dzisiaj spróbuje ogarnąc grilka :smiley:

---------- Post dopisany 23-05-2013 at 09:28 ---------- Poprzedni post napisany 20-05-2013 at 10:05 ----------

Tak to wygląda, z bliska są pewne niedociągniecia ale tragedii nie ma

51a3d7b9cc385ee2m.jpgef28ba75f2343043m.jpg

Opublikowano

Jak ci sie trzyma ten plastidip, bo mi po 2 warstwach schodzi jak mocniej potrze, slabo sie trzyma ....

Opublikowano

Fajnie wyszło :wink: ale u mnie po kilku przejazdach po autostradzie za ciężarówkami w deszczu już widzę odpryski :kwasny:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Tam gdzie prysnąłem równomiernie trzyma sie a tam gdzie nie doszło i poprawilem po czasie to juz gorzej, ale tez mam wrazenie ze to wieczne nie bedzie i bedzie trzeba zerwac kiedys i na nowo zrobic :wink:

---------- Post dopisany 14-06-2013 at 14:13 ---------- Poprzedni post napisany 23-05-2013 at 20:13 ----------

I dotarła po długim oczekiwani smycz :decayed:

74b42b809e54ccdcm.jpg

Opublikowano

A miałbyć świetny ten plastidep... Ja mam 3 warstwy na kratce z grilla i schodzi... Nawet nie prubuje karcherem tego potraktować:kwasny:

Opublikowano
  • Autor
A miałbyć świetny ten plastidep... Ja mam 3 warstwy na kratce z grilla i schodzi... Nawet nie prubuje karcherem tego potraktować:kwasny:

Nie jest tragicznie mi od karchera narazie nic sie nie dzieje a juz pare razy był myty :cwaniak: