skalarx Opublikowano 10 Lipca 2008 Opublikowano 10 Lipca 2008 Kolejna prośba o analizę logów. Ostania jest tutaj: http://www.a4-klub.pl/smf/b5_avg_prosba_o_analize_logow-t32132.0.html Niedomagał przepływomierz, blokujące się kierownice turbiny i EGR. Przepływomierz został wyczyszczony sprayem do elektroniki, turbina zmieniona na AWX, EGR wykręciłem ale nie był zasyfiony . Tym razem przegazowałem przed pomiarem grup 003 (BASIC i NORMAL) . Zaznaczam, że całość nie jest jeszcze zestrojona przez jedynego słusznego tunera http://wrzucacz.pl/file/4311215726928 Z góry dzięki
spanky Opublikowano 11 Lipca 2008 Opublikowano 11 Lipca 2008 -statyczny kat wtrysku do poprawy -obserwuj termostat reszta po korekcji softu ... [doladowanie,dawki]
skalarx Opublikowano 11 Lipca 2008 Autor Opublikowano 11 Lipca 2008 -statyczny kat wtrysku do poprawy -obserwuj termostat reszta po korekcji softu ... [doladowanie,dawki] a przepływka? poprawiła się coś po czyszczeniu? czy kupować nową. Co dokładnie z termostatem?
spanky Opublikowano 11 Lipca 2008 Opublikowano 11 Lipca 2008 -statyczny kat wtrysku do poprawy -obserwuj termostat reszta po korekcji softu ... [doladowanie,dawki] a przepływka? poprawiła się coś po czyszczeniu? czy kupować nową. Co dokładnie z termostatem? zapomnialem napisac ... wyglada ze obcina gnoj i chyba przydala by sie nowa ... ale poczekaj na korekte i potem zlogujesz i wymienisz .... kiedy wymieniales ?
spanky Opublikowano 11 Lipca 2008 Opublikowano 11 Lipca 2008 dowalone koksu ladnie... normalnie .... tez tak bedziesz mial ...
skalarx Opublikowano 11 Lipca 2008 Autor Opublikowano 11 Lipca 2008 zapomnialem napisac ... wyglada ze obcina gnoj i chyba przydala by sie nowa ... ale poczekaj na korekte i potem zlogujesz i wymienisz .... kiedy wymieniales ? przepływka? - wogóle nie wymieniałem (ok 230k km przebiegu). Przeczyściłem sprayem do elektroniki. A czy przy problemach z przepływką nie będzie problemów ze strojeniem? Może lepiej wymienić przed? Co do turbiny to różnicę widać. Tamta przycinała lekko kierownice. Przy tej tego nie ma. A co Wy znowu z tym koksem?
spanky Opublikowano 14 Lipca 2008 Opublikowano 14 Lipca 2008 przepływka? - wogóle nie wymieniałem (ok 230k km przebiegu). Przeczyściłem sprayem do elektroniki. A czy przy problemach z przepływką nie będzie problemów ze strojeniem? Może lepiej wymienić przed? zobacz co sie bedzie dzialo po korekcie ... A co Wy znowu z tym koksem? jest TDI .. jest koks ...
Rekomendowane odpowiedzi