bobeqqq Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Witam. Jestem posiadaczem A4 1.9tdi AJM Avant 2000r.Auto sprowadziłem osobiście z Niemiec. Serwisowane do 2010r.Aktualny przebieg 316tys. przyjechała na kołach z wgniecioną klapą zderzakiem i pęknięta lampą.Zderzak został kupiony i pomalowany lampa tez natomiast klapa została jakoś czeka następna w kolejce . Wyposażone dość podstawowo 2 szyby w pradzie,Climatronic,centralny zamek,alarm,wspomaganiem,el.lusterka,radio plus głosniki i oryginalny bufer,wnętrze koloru niebieskiego ,podłokietnik przód i tył,halogeny.immobilizer. dwa kluczyki plus wzór . Nie dawno założone zawieszenie 60/40 oraz felgi oryginalne 17 od a8 opony 205/40 plus dystanse na tył 2cm . Auto zwykłe myślę że może się spodobać i wpaść w oko.
Mati_23 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 no ładnie ładnie zapodaj fotki wnętrza
deny_yn Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Avancior 1wsza klasa na tym felunku jeszcze nie widziałem ale całkiem fajnie sie to prezenci bezawaryjności
kamilus Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 juz ktos ostatnio wrzucal furke na podobnej feldze ladnie sie prezentuje
Rekomendowane odpowiedzi