grzesiek1721 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Witam jak w temacie dziś skończyłem przygotowania do sezonu letniego sami ocencie jak nam to wyszło:) A oto i mój pomocnik:)
seb2sjc Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 yyy...łądnny opis opis był by wskazany ładna fela:naughty: jaki gwint? czarny mat daszek? co jest nie tak z tym przednim zderzakiem...a dokładniej z dokładka?cos z tymi halo.... ładne ale lampy wek..na polift i bedzie sii:naughty:
grzesiek1721 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2013 spokojnie wszystko w swoim czasie no chyba że w totka wygram to kupie odrazu przednie i tylne:) opis i zdjecia środka dorzuce w najbliższym czasie:) a zderzak to poprostu poliftowy z wygładzonym przetłoczeniem i troche innym malowaniem niż orginał
Marc!n Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Mam taki sam kanał tylko pustak biały:grin: Kolor fajny, pomysł na zderzak też chociaż mogłeś już wygładzić wnękę pod rej. Felgi kwestia gustu bo np mnie się nie zbyt widzą ale grunt że Tobie się podobają. Poluj na lampy od polifta, czasem można trafić na fajną okazję Czekamy na szerszy opis.
Radoskur Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 ładna, pewnie dzieki temu malemu pomocnikowi taki stan
Rekomendowane odpowiedzi