r.kuderawiec Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Witam Chodzi o to ze jak odpale samochód na zimnym silniku to jakby głośniej chodził wiem ze jest wł sanie no ale wydaje mi sie ze jak dodam gazu na ciepłym silniku to jakby ciszej chodził czy to norma? dodam ze jak jest auto zimne i chodzi na saniu to przez kilka sekund po dodaniu gazu auto niechce wchodzić na obrot tzn wchodzi ale powoli ale to tylko czasami i ma tak przez 5 sekund oczywiście jak jade nie próbowałem tego na postoju Wie ktoś co to może być ?
ino_hizo2 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Jak dasz radę to wrzuć filmik z pracy silnika jak chodzi na zimnym i na ciepłym.
Kejsi Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Szklanki grają bo pewnie na towocie jeździsz, zmień olej.
r.kuderawiec Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2013 No co ty olej wymieniam co 10 tyś castrol 10 w 40
Gawron91 Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 Kontrola stanu oleju u mnie to zlikwidowała. Okazało się że uszczelka na pokrywie była nieszczelna minimalnie czego nie było widać, a po 2 miesiącach brakowało już 1,5l
Rekomendowane odpowiedzi