kamilek161290 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Co myślicie o tych felgach? KOLA FELGI 17 AUDI S-LINE A4 A6 ORYGINALNE IDEAL (3132885527) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Bedzie sie zgrywać jako tako z b6-stką?
Radoskur Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 mi sie srednio widza ale kazdy ma swoj gust
afroo. Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Mam dokładnie takie jak w aukcji w swojej B7 i póki co staram się na nie nie patrzeć zbyt często. Myślę nad zmianą na przyszły sezon. Nie są złe ale wyglądają trochę - bez urazy - 'damsko'.. Kwestia gustu jak już wspomniał Radek. Zależy jaki kolor lakieru i ogólny wygląd nadwozia, felgi to raczej indywidualna sprawa. Poszperaj w wątku 'moje A4' albo tutaj w galerii felg, może ktoś to ma na B6.
novwy Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 masz dział tuningu, poproś kogoś niech wrzucą te felgi na Twoją furke i zobaczysz jak wyglądają i czy pasują, cena wygórowana tak na marginesie
look4me Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Ten wzór pasują fajnie z B7, w B6 średnio mi się to widzi
Rekomendowane odpowiedzi