Bartollo Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Panowie czy syczenie powyżej 2 tyś obr/min (doładowanie w normie tylko wolno wstaje) moze być spowodowane przez padnięte giętko złącze widać ze się juz zje*ało bo okopcona jest cała podluznica i obudowa filtra (wymieniane było z 3 tyś km temu )?? Zauważyłem dopiero to jak wyciągiem całą wykladzine bo zalało mi srodek. Bez obciązenia nie syczy. I słychac to tylko w środku z okolic nóg pasażera czyli tam gdzie idzie wydech.
goldi Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Też podepnę sie pod temat również mam zasysanie powietrza powyżej 2 tys obrotów plecionka cała wszystkie węże posprawdzanę parę razy wygląda mi na turbinę doładowanie ok jeszcze zauważyłem e jak jest zimno to prawie tego nie słychać
radioo11 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 he he ja tez to mam jak mu tak glebiej depne w okolicy 2tys,u mnie plecionka przenosi dosc mocne wibracje ale nie jest okopcona.
radioo11 Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 he he pewnie trzeba przyjac ze ten typ tak ma?
mlodycezar Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 no panowie może ktoś jednak zna odpowiedź na to pytanie ??
Rekomendowane odpowiedzi