mirk Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Witam dzisiaj pół dnia wymieniałem łożysko plus 1 wahacz i: Uszkodzony wahacz miał dziurawy kapturek jak go zdjąłem w środku było sucho jak pieprz natomiast w innym działającym wahaczu była mała dziurka w kapturku po jej zdjęciu okazało się że jest tam woda ze smarem i piachem całość wyczyściłem i nasmarowałem i wymieniłem kapturek na cały z jakiegoś starego. Pytanie czy można gdzieś takie kapturki kupić bo myślę że jakby wymieniać je co pół roku wszystko by dłuuugo działało.
marjon Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 chyba tego nie ma w normalnej sprzedazy bo tez szukałem do koncowek drazkow i nigdzie nie ma... ---------- Post dopisany at 08:43 ---------- Poprzedni post napisany at 08:41 ---------- ja robie tak ze nie wyrzucam starych czesci i w razie czego osłone gumowa mozna zdjac i wykorzystac ponownie jak sie któras w aucie uszkodzi:hi:
marcin78 Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Witamdzisiaj pół dnia wymieniałem łożysko plus 1 wahacz i: Uszkodzony wahacz miał dziurawy kapturek jak go zdjąłem w środku było sucho jak pieprz natomiast w innym działającym wahaczu była mała dziurka w kapturku po jej zdjęciu okazało się że jest tam woda ze smarem i piachem całość wyczyściłem i nasmarowałem i wymieniłem kapturek na cały z jakiegoś starego. Pytanie czy można gdzieś takie kapturki kupić bo myślę że jakby wymieniać je co pół roku wszystko by dłuuugo działało. Kup w sklepie jakąś końcówkę i gumke już masz, albo pojedz do warsztatu powinni mieć opór starych końcówek może cuś wyczarujesz.
marjon Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Witamdzisiaj pół dnia wymieniałem łożysko plus 1 wahacz i: Uszkodzony wahacz miał dziurawy kapturek jak go zdjąłem w środku było sucho jak pieprz natomiast w innym działającym wahaczu była mała dziurka w kapturku po jej zdjęciu okazało się że jest tam woda ze smarem i piachem całość wyczyściłem i nasmarowałem i wymieniłem kapturek na cały z jakiegoś starego. Pytanie czy można gdzieś takie kapturki kupić bo myślę że jakby wymieniać je co pół roku wszystko by dłuuugo działało. Kup w sklepie jakąś końcówkę i gumke już masz, albo pojedz do warsztatu powinni mieć opór starych końcówek może cuś wyczarujesz. tylko ze na tej ''jakiejś końcówce'' za 20zl to te gumki od nowosci nie nadaja sie do montazu...
Rekomendowane odpowiedzi