topor Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Czołem! Od jakiegoś czasu wpadl w moje posiadanie oto ten bialy parch, a ze mialem swego rodzaju meksyk z internetem wczesniej sie nie pochwalilem;) Auto od nowości w rodzinie, pamiętam je od zawsze, 1.6 D silnik JP. Kupiona jako nowa w Brukseli przez moją ciotkę a po roku z przebiegiem 60 tys trafiła do polski do mojego wujka -dla ścisłości -brata mojej babci i była jego wlasnoscią az do teraz. (wlasciciel rocznik 35, auto niebite, jezdzone sporadycznie w niedziele i nastukane 410 tys:D ) Auto niejezdzone przez rok czasu, odpalilo bez najmneiejszego zająkniecia, ale silnik i ta idzie na zlom;) kilka fot, fotostory z prac bede udostepnial na bieżąco z racji ze calkiem przypadkiem mialem smieszne 16" stalowki i smieszne opony wpadl kolpak z T5, gwint i kilka pier**l do srodka;) poki co tyle;) auto na dzien dzisiejszy bez srodka, czeka na miejsce u laiernika;)
Miszka82 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 jakieś 20 lat temu to był jeden z moich samochodów marzeń
jozek726 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 :kox: widziałem już go na innym portalu randkowym białas jest fajny
jedrekx Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 chociaż trochę szkoda, że nie Coupe... nie chcesz drzwi zaspawać?
topor Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Opublikowano 3 Maja 2013 wiadomo ze lepsiejsza bylaby 2d;) no ale coz;) z tego tez cos bedzie;)
Mariot Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 jakie plany co do silnika ?? zmiana na mocniejszy ?
Rekomendowane odpowiedzi