carnivore1 Opublikowano 13 Lipca 2008 Opublikowano 13 Lipca 2008 Chyba pojawila sie nowa mapa do malej navi miedzy zegarami: Czech Republic - Poland + Major Roads of Europe 2008/2009 Blaupunkt Travelpilot DX , dzisiaj bede ją mial w celach testowych to sprawdze co i jak, ale szczerze powiedziawszy to nie slyszalem nic o tym ze ma sie pojawic, wiec nie wiem czy to nie jakis FAKE.
Kocky Opublikowano 13 Lipca 2008 Opublikowano 13 Lipca 2008 Istnieć to istnieje http://navigation.teleatlas.com/en/shop/hotitem/czech-republic-poland-major-roads-of-europe-2008-2009-blaupunkt-travelpilot-dx-pr6442.html A czy fake czy nie to już sam się przekonasz
carnivore1 Opublikowano 13 Lipca 2008 Autor Opublikowano 13 Lipca 2008 no nie jest to fake, dziala, pisza ze dodane 200 000 km ale chyba trzeba sporo pojezdzic zeby dostrzec roznice miedzy ta a poprzednia wersja...[br]Dopisany: 13 Lipiec 2008, 17:37 _________________________________________________oczywiscie na PW chetnie podziele sie "informacjami" o nowej wersji navi... :gwizdanie:
ropec Opublikowano 14 Lipca 2008 Opublikowano 14 Lipca 2008 Potwierdzam, że są nowe mapki do navi. Wypróbowałem i podziwiam pokrycie. Bynajmniej w mojej małej miejscowości nie było nazw ulic a teraz jest wszystko. Pozostałe kraje też posiadam ale nie wypróbowałem jeszcze.
letallec Opublikowano 14 Lipca 2008 Opublikowano 14 Lipca 2008 No to git, bo mialem ostatnio problem z dojazdem do malej uliczki na sadybie. Moze ja dodali
carnivore1 Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Opublikowano 14 Lipca 2008 a orientuje sie ktos moze czy ta mapa podchodzi tez do tej duzej navi starszego typu?
ropec Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 a orientuje sie ktos moze czy ta mapa podchodzi tez do tej duzej navi starszego typu? pasuje do navi plus rns
GRazny Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Panowie... czy w tej mapce jest rzeczywiście dodane MAJOR ROADS OF WESTERN EUROPE ??? bo mam najnowszą mapę na Polskę + Czechy + Słowacja na 2008/2009 i jakoś nie widzę...
grzesiekk23 Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 Witam. Panowie piszecie że macie płytki do nawigacji polska czechy 2008/2009 czy mógłby któryś z was zrobić kopie i sprawdzić czy będzie chodziła w navi u was. Ja właśnie poszukuje płytki do navi BNS4.2 do audi B7 2005r navi kolorowa między zegarami. Więc jakby to dziłało to przeciesz małymi kosztami można by sie podzielić czekam na jakąkolwiek informację.
GRazny Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 kolego - nie te forum... tu się o piratach nie pisze... poszukaj na allegro lub torrentach wszystko działa...
Witek74 Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 Panowie potrzebuję pilnie instrukcje obsługi do małej nawigacji (między zegarami) noi gdzie można kupić mapę do tej nawigacji
GRazny Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 legalnie możesz kupić na allegro... nielegalnie też znajdziesz a instrukcja raczej nie potrzebna - może bardziej przydałaby się zmiana języka jeśli masz problemy z niemieckim - jest to możliwe VAGiem (u Ciebie kabel VAG CAN)
carnivore1 Opublikowano 24 Września 2008 Autor Opublikowano 24 Września 2008 moze powiedz co Cie interesuje w tej malej navi to cos podpowiemy, bo raczej cala obsluga jest intuicyjna, chyba ze tak jak kolega pisal chodzi o jezyk, to juz zmiana kablem... co do mapy to odezwij sie na PW, bo ja nie mam, ale znam kogos kto ma
Witek74 Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 Dzięki za mape Jeśli chodzi o instrukcje to mam po niemiecku, w aucie ustawiłem sobie j . angielski jest ok, ale tak dla siebie chciałem sobie przeczytać co ta nawigacja potrafi, jeśli ktos może mi podesłać tłumaczenie z góry dzięki
Rekomendowane odpowiedzi